VIDEO: Hurajová pred Plesom v opere! Čo očakáva od hviezdneho večera?

Už devätnástykrát sa najbližšiu sobotu uskutoční Ples v opere. Moderovanie zverili tvorcovia do rúk herečky Lucie Hurajovej.

10.01.2019 06:00
debata (5)
Herečka a moderátorka Lucia Hurajová na... Foto: Monarch
Herečka a moderátorka Lucia Hurajová. Herečka a moderátorka Lucia Hurajová na archívnom zábere ako pozvaný hosť Plesu v opere. Tento rok ho bude moderovať.

Sympatická brunetka nebude ani zďaleka prvou herečkou, ktorá bude sprevádzať charitatívnym podujatím a súčasne najprestížnejším plesom na domácej pôde. Minulý rok tak urobila Božidara Turzonovová, pred ňou napríklad Zuzana Mauréry či Kamila Magálová.

„Či už je to Zdenka Studenková, Zuzka Mauréry, alebo pani Božidara Tuzonovová – ktorá je mimochodom moja pedagogička, takže je pre mňa veľkou cťou, že hneď po nej preberám túto štafetu – sú to obľúbené herečky. Ľudia radi vidia svojich obľúbených hercov takto zblízka, vidia ich radi aj v iných úlohách ako len na javisku, v televízii, či vo filme. Takže je to asi prirodzené,“ uviedla pre TV Pravda Hurajová.

VIDEO tu:

Video

Úloha moderátorky plesu je podľa nej výnimočná, ale okrem moderátorskej šikovnosti je podľa Hurajovej dôležité zastúpiť ju aj ľudsky. „Nejde až tak o moju osobu, alebo moderátorský talent. Človek by mal reprezentovať myšlienku plesu, ktorá je vo svojej podstate veľmi vznešená, pretože je benefičná, charitatívna,“ poukázala Hurajová na to, že výťažok z plesu opäť poputuje na podporu inkluzívneho vzdelávania detí so zdravotným znevýhodnením.

O tom, či berie herečka so sebou na Ples aj manžela, sa tiež dozviete v našom videu vyššie.

Video

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #charita #herečka #Ples v opere #moderátorka #Lucia Hurajová

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...