Lišková, Evelyn, Bebjak aj Kövešová: Títo mieria na Ples v opere prvý raz!

Len pár hodín zostáva do veľkej plesovej premiéry roka 2019. Do historickej budovy Opery SND tento rok organizátori pozvali opäť bezmála tri stovky párov z oblasti spoločenského, kultúrneho, politického či ekonomického a športového života. Nebudú medzi nimi chýbať ani debutanti.

11.01.2019 12:55
debata
Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová. Foto: TV Markíza
Herečka a moderátorky Farmy Evelyn Kramerová. Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová.

Vôbec prvýkrát dostala pozvánku na Ples v opere napríklad herečka a moderátorka Eva Evelyn Kramerová, modelka Linda Nývltová či herečka Antónia Lišková, ktorú na Slovensku preslávil najmä seriál Milenky. Premiéru na tohtoročnom bále bude mať aj módna návrhárka Lenka Sršňová či režisér Peter Bebjak, herec Matej Landl alebo investigatívna redaktorka TV Markíza Kristína Kövešová.

Herečka Lišková, ktorá pôsobí najmä v Taliansku, oceňuje predovšetkým myšlienku pomoci deťom v zložitej ekonomickej či sociálnej situácii. Výťažok z plesu totiž poputuje na podporu ich inkluzívneho vzdelávania. „Všetky deti majú právo na vzdelanie a na to, aby žili rovnakým životom a najmä tie, ktoré ten život nemajú uľahčený. Sú to deti citlivé, geniálne a štedré na emócie. Ja ich poznám veľa a stačí s nimi byť len chvíľu na to, aby človek pochopil, že sa môžeme toho naučiť viac my od nich, ako oni od nás,“ uviedla pre médiá Lišková.

Herečka Antónia Lišková sa tiež príde pozrieť... Foto: TV Markíza
milenky, antónia lišková, lišková Herečka Antónia Lišková sa tiež príde pozrieť na Ples v opere.

„Ako investigatívna reportérka vidím veľa zla, veľa smutných príbehov, ktoré nemajú vždy šťastný koniec. Pomáhať slabším je podľa mňa morálna povinnosť a ľudskosť je v dnešnej dobe nesmierne dôležitá,“ skonštatovala zase Kristína Kövešová.

Samozrejme, plesový večer nie je len večerom pomoci – je to aj večer zábavy, bohatého kultúrneho programu či plesovej etikety podporenej príťažlivými róbami a šperkmi. Ani tento rok nebudú na plese chýbať róby od domácich návrhárov. Napríklad spomenutú Lindu Nývltovú oblieka dizajnér Michael Kováčik, už tradične pripravil šaty pre Luciu Hablovičovú jej kamarát a módny autor Boris Hanečka. Ten tretí rok oblieka aj riaditeľku akcie Andreu Cocherovú. Moderátorka večera Lucia Hurajová bude mať na sebe šaty od Marcela Holubca a niekoľko známych žien na podujatí obliekol aj Fero Mikloško. Medzi inými speváčku Emmu Drobnú, ktorá bude účinkovať v rámci programu.

Dianie zo sobotňajšieho plesu budeme už tradične mapovať na stránkach Pravdy. Prvé informácie nájdete na našom webe už v sobotu večer, nasledovať bude bohatá galéria hostí a programu, ktorá bude skompletizovaná v nedeľu dopoludnia.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #debut #charita #Ples v opere #Peter Bebjak #Evelyn #Antónia Líšková #inklúzia #Kristína Kövešová

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...