Bubánová o Kuricovi v novom roku? Naberie svaly a bude mať six-pack!

Spevák skupiny Vidiek Janko Kuric bol s manželkou Simonou Bubánovou na Plese v opere vo vynikajúcej nálade.

14.01.2019 12:00
debata
Spevák Janko Kuric a jeho manželka -... Foto: Ples v opere
Spevák Janko Kuric a jeho manželka - podnikateľka Simona Bubánová. Spevák Janko Kuric a jeho manželka - podnikateľka Simona Bubánová.

Sympatický párik si užil nielen príjemné stretnutia s priateľmi a známymi, ale poriadne sa zabavil aj pri úvodnom valčíku. „Ten tancujeme vždy a aj tento rok to vyšlo krásne! On mi šliapal na šaty, ja som si šliapala na šaty, všetko ako má byť!“ zasmiala sa Simona.

Po celý čas spolu však byť nemohli. Janko so skupinou Vidiek totiž na plese i vystupoval. Koncert odpálili zhruba pol hodinu po polnoci. „Pre hostí sme si nachystali duetá so speváčkami, s Emmou Drobnou sme zaspievali Nechajte si ju, fakt paráda a s Katkou Knechtovou pesničku z nášho nového albumu a spievali sme spolu aj Ó, maňo a Tisíc divov,“ vymenoval Kuric.

Bývalý hokejista Boris Valábik a jeho partnerka...
Rektor Paneurópskej vysokej školy, ekonóm a...
+73Hudobný producent Juraj Čurný s manželkou.

„Ja som zatiaľ tancovala pod pódiom, keďže v pozvánke bolo, že je prísny zákaz vystupovania nespevákov na pódium,“ dodala pobavene Simona. (pozn. redakcie: Dôvodom je pravdepodobne škandál spred pár rokov, ktorý spôsobila speváčka Sisa Sklovska. Hoci v daný večer neúčinkovala, vyskočila na pódium a spievala s pozvaným hosťom Rickom Asleym.)

Do nového roka si dvojica podľa vlastných slov želá len to najdôležitejšie. „Už sa nám tak trošku zužuje diapazón tých možností, takže ja zostávam pri tom, že hlavné je zdravie a šťastie a všetko ostatné príde už za tým. A Jano ešte naberie svaly, bude mať six pack, lebo chodí cvičiť…,“ prezradila manželka známeho speváka.

„Áno, toto chcela už odkedy sme sa zobrali a stále nič, až teraz po asi tridsiatich rokoch sa jej to konečne možno splní,“ uzavrel Kuric.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ples v opere #Janko Kuric #nálada #Simona Bubánová

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...