Hollywood nemusí mať ani ples: Gaga či Theron žiarili, Rossum úplne top!

Minulý týždeň to bolo vyhlásenie Zlatých gôlóbusov, tento zase ceny kritikov. V Hollywoode je teraz každý druhý víkend príležitosťou nahodiť sa do luxusných šiat.

14.01.2019 17:25
debata
zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin Klein by Appointment. Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin Klein by Appointment.

Ani pozvané dámy na nedeľňajšom ceremoniáli, v ktorom dominoval film Roma od Alfonsa Cuaróna, neurobili inak. Večer bol prehliadkou príťažlivých večerných modelov a krásnych žien s elegantným, originálnym či jemne provokatívnym stylingom.

Speváčka Lady Gaga pokračovala v úspešnom ťažení na módnom poli. Šaty z dielne Calvin Klein jej svedčali a minimalizmus bol v kontraste s tým, ako sa prezentovala pred časom – teda v pompéznych róbach opulentných strihov. Tu stačila vlečka a jednoduchá vizáž.

Herečka Gemma Chan prišla v kreácii od Jasona Wu.
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen.
+34Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin...

Ako diva vyzerala aj herečka Charlize Theron, čo však v jej prípade asi neprekvapivý. Metalický model s prestrihom na brušku vznikol v dielni značky Givenchy. Výrazný dekolt odhalila hviezda seriálu Shameless Emmy Rossum. To, čo u iných žien pôsobí vulgárne, však u nej (a na jej plochejšej hrudi) fungovalo na jednotku. Zamatová kreácia z dielne Ralpha Laurena vo farbe rubínov bola skvelou voľbou.

Herečka Emmy Rossum v kreácii Ralph Lauren. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Emmy Rossum v kreácii Ralph Lauren. Herečka Emmy Rossum v kreácii Ralph Lauren.

Nádherné boli aj dámy Nicole Kidman a Laura Dern. Prvá stavila na architekturálnu kreáciu Armani Privé, druhá zase na trblietavý model Saint Laurent od dizajnéra Anthonyho Vacarella. Ak by mal niekto dávať lekcie na hollywoodsky glamour, tieto dve dámy musia mať rovno profesorský titul.

Jeden z najsexi modelov večera predviedla herečka Elizabeth Olsen, tiež jedna z mála žien v krátkych šatách. Opäť bodovala aj herečka Patricia Clarkson. Rovnako ako na Zlatých glóbusoch stavila na model Georges Chakra Couture – akurát v čiernej farbe a decentnejšom strihu. Ale fungovalo to.

Herečka Laura Dern v kreácii Saint Laurent by... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Laura Dern v kreácii Saint Laurent by Anthony Vacarello. Herečka Laura Dern v kreácii Saint Laurent by Anthony Vacarello.

Príťažlivé boli šaty modelky a herečky Poppy Delevingneovej či kvetinová kreácia Gemmy Chanovej od Jasona Wu. Viac už v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Lady Gaga #žena #móda #Charlize Theron #Critics' Choice Awards

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...