Meghan si obliekla tehotenské šaty za 25 libier? Okamžite boli vypredané!

Britské vojvodkyne sú v plnom nasadení. A prekážkou nie je ani fakt, že čerstvejšia z nich, americko-kanadská herečka Meghan, ktorá sa v máji stala manželkou princa Harryho, je tehotná.

17.01.2019 10:01
debata (11)
Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan sa zúčastnili na predstavení Cirque du Soleil Totem v londýnskej Royal Albert Hall.

Vojvodkyňa zo Sussexu sa v stredu zúčastnila hneď na dvoch akciách, ktoré sú súčasťou jej profesionálnych povinností a aktivít, ktoré zastrešuje ako členka kráľovskej rodiny. Najprv to bola návšteva zvieracej charity, keďže Meghan rada pomáha zvieratám a túžila vraj zastrešiť projekt, kde by sa tomu mohla venovať. O pár hodín neskôr ju už fotografi cvakali v londýnskej Royal Albert Hall.

Tehotná vojvodkyňa Meghan prichádza na...
Tehotná vojvodkyňa Meghan a pes Minnie plemena...
+3Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan...

Práve tam sa konalo predstavenie slávneho Cirque De Soleil, na ktoré dostal pozvanie aj princ Harry. Spoločne s príťažlivou manželkou teda vyrazili za zábavou, aby si z kráľovskej lóže mohli pozrieť predstavenie Totem.

Už tradične zaujala médiá aj garderóby vojvodkyne, ktorá len pred pár dňami potvrdila, že je v šiestom mesiaci tehotenstva a rodiť by mala „niekedy v apríli“. Na slávnostné gala v Royal Albert Hall ju obliekol dizajnér Roland Mouret, s ktorým spolupracuje už dlhší čas. Trblietavé modré večerné šaty fungovali zavinovacím spôsobom a brunetka v nich odhalila kúsoček holých nôh len v jemných sandálikoch.

Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na... Foto: Reuters, H&M, koláž: Pravda.sk
Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na verejnosti v tehotenských šatách za 24,99 libier. Tehotná vojvodkyňa Meghan sa objavila na verejnosti v tehotenských šatách za 24,99 libier.

Azda ešte viac však zaujali fotografie zo spomenutej zvieracej charity. Na nej sa totiž Meghan objavila vo svetlobéžovej kombinácii tehotenských šiat z jemného úpletu a predĺženého kabáta takmer rovnakej farby.

Príjemne prekvapila aj kombinácia značiek – kým kabát bol z dielne Emporio Armani, šaty sú od švédskeho reťazca H&M a ich cena bola priam ľudová, 24,99 libier (29,99 eura). Stalo sa to, čo asi očakával každý, na britskej stránke známeho reťazca sa okamžite vypredali.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #tehotenstvo #aktivita #Roland Mouret #trend #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...