Tlučková, Partlová či Fašiangová: Ktorá z dám na premiére bodovala najviac?

Na dosky divadla Nová scéna tento týždeň vstúpilo slávne dielo, lepšie povedané jeho divadelná adaptácia. Členovia súboru pripravili pre divákov Rozum a cit od Jane Austenovej.

19.01.2019 12:00
debata
Herečka Mirka Partlová po predstavení Rozum a cit. Foto: Profimedia
Herečka Mirka Partlová po predstavení Rozum a cit. Herečka Mirka Partlová po predstavení Rozum a cit.

Hoci nie každé predstavenie sa na Slovensku dočká aj slávnostnej premiéry, v prípade britskej klasiky v slovenskom šate sa tak stalo. A tak hostie nemuseli odchádzať hneď po predstavení, čakala na nich aj párty a chvíle v spoločnosti kamarátov či kolegov. Ako premiéru „zvládli“ známe dámy?

V divadelnom predstavení si zahrala herečka Mirka Partlová aj jej kolegyňa Zuzana Tlučková – obe dámy nechýbali ani na after-párty. A vyzerali výborne.

Herečka Zuzana Tlučková po premiére divadelnej... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Tlučková po premiére divadelnej adaptácie knihy Rozum a cit. Herečka Zuzana Tlučková po premiére divadelnej adaptácie knihy Rozum a cit.

V prípade plavovlásky Partlovej fungovala ležérna kombinácia nohavíc s vyšším pásom a trblietavý top, ktorý dodával vzhľadu slávnostnejší párty dojem. Tlučková zase prekvapila zaujímavými šatami nad kolená v kovovej antracitovej farbe.

Hostí, či už z radov známych tvárí alebo pozvaných partnerov, vítala aj generálna riaditeľka Novej scény Ingrid Fašiangová. Ešte do minulého víkendu nepatrila medzi tváre, ktoré by sa často objavovali v slovenských médiách. Po pozvaní na Ples v opere, kde ju sprevádzal slávny syn – herec Marek Fašiang, sa to však zmenilo.

Generálna riaditeľka Novej scény Ingrid... Foto: Profimedia
Ingrid Fašiangová s kolegom Karolom Čálikom. Generálna riaditeľka Novej scény Ingrid Fašiangová s kolegom Karolom Čálikom, riaditeľom umeleckého súboru.

Treba dodať, že Fašiangová na plese v kreácii od Marcela Holubca vyzerala ako skutočne elegantná a distingvovaná dáma a tento dojem pretrval aj na štvrtkovom uvedení Rozumu a citu. Tentoraz volila svieže farby a kvetinový motív na výraznej voľnejšej blúzke, ktorú doplnila zamatovými nohavicami. Ktorej dáme to podľa vás svedčalo najviac? Hlasujte v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #divadlo #Mirka Partlová #Nová scéna #Zuzana Tlučková #Ingrid Fašiangová #Rozum a cit

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...