Lajčáková ako diva Krištáľového krídla, Knechtová či Vačková prekvapili

V Amerike to boli herecké ceny, v Bratislave Krištáľové krídlo. Hoci domáce celebrity nemajú k dispozícii šaty od slávnych dizajnérskych domov, tiež vstupujú do boja o štýl a eleganciu so cťou.

28.01.2019 12:56
debata (21)
Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová na... Foto: Profimedia
Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová na cenách Krištáľové krídlo. Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová na cenách Krištáľové krídlo.

Na slávnostnom nedeľňajšom vyhlásení cien sa podarilo bodovať napríklad moderátorke Jarmile Lajčákovej Hargašovej. Manželka ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka dorazila na večer v bielej večernej kreácii, ktorú tvorila kombinácia topu s výraznými zvonovými rukávmi prestrihnutými po dĺžke a úzkej tubovej sukne po zem. Hladký materiál šiat doplnila zdobnosť len v podobe detailov náušníc, večernej kabelky a výrazného rúžu. Napriek tomu to dokopy fungovalo a moderátorka patrila medzi najlepšie oblečené dámy.

Strelkyňa Danka Barteková.
Speváčka Celeste Buckingham v kreácii od Zariny...
+9Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová na...

Neprehliadnuteľná bola aj speváčka Katarína Knechtová. Už istý čas sa pri voľbe večerných modelov spája s dizajnérkou Janou Pištejovou a treba povedať, že toto spojenie patrí medzi tie vydarenejšie. Z niekdajšej rockerky, ktorá nosila vyťahané menčestráky a spievala s kratučkým vrabčiakom na hlave je zvodná femme fatale. Niekedy síce skĺzne kúsoček za hranicu tejto novej „zvodnej“ podoby, ale prípad nedeľňajšieho večera to nebol. Výrazná trblietavá čierna výšivka na telovom podklade fungovala s Knechtovou vizážou ukážkovo. Voľba visiacich výrazných náušníc bola síce trochu prvoplánová, no nebila do očí ako čosi nepatričné, fungovala tiež.

Speváčka Katarína Knechtová v šatách od Jany... Foto: Profimedia
Speváčka Katarína Knechtová v šatách od Jany Pištejovej. Speváčka Katarína Knechtová v šatách od Jany Pištejovej.

V prípade Knechtovej kolegyne Celeste Buckingham sa večerná móda odohráva na širokom poli. Dokáže sa objaviť v spoločnosti vo večernej princeznovskej róbe, ale aj džersejových padavých šatách, ktoré by ste skôr očakávali na plážovej párty. Tentoraz inklinovala k prvému uvedenému a voľba kreácie od Zariny Šimkovičovej bola voľbou na istotu. Šaty v sebe nesú tak trošku atmosféru stužkovej, neuškodilo by možno vyladiť strih a ubrať z dekoratívnych detailov či vrstiev tylu. Nositeľka však pôsobí spokojne, takže zjavne model splnil účel. Cítila sa v šatách dobre.

U strelkyne Danky Bartekovej sa v zásade nedá hovoriť o nejakom zásadnom prešľape. V jej prípade je však pre mňa vždy záhadou, prečo si vyberá také obyčajné a nezaujímavé šaty. Je to klasický model na spôsob požičovne, ktorý neurazí, neprekvapí a pravdepodobne aj splní účel, ktorý nositeľka očakáva. Barteková s jej postavou a tvárou by však pokojne mohla experimentovať so siluetou, strihovými detailmi, minimalizmom či naopak výraznou a prepracovanou zdobnosťou. Ktohovie, možno raz…

Herečka Zuzana Vačková. Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

Posledná menovaná v našom zozname je herečka Zuzana Vačková. Patrí jej pravidelný obdiv za to, ako skvelo vyzerá a v akej dobrej kondícii sa udržiava. Ale čo sa večernej módy týka, jej voľby sú kolísavé. Kombinácia červenej a čiernej je príliš ťažkopádna a nefunguje ani spojenie dvoch kusov odevu. Plisovaná sukňa od Jankiv Siblings by obstála v kombinácii s podobnou farbou alebo jemnejším topom bez dekoratívnych prvkov. Tento pôsobí skoro až ako krasokorčuliarsky kostým.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #Celeste Buckingham #Katarína Knechtová #Zuzana Vačková #Krištáľové krídlo

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...