Tehotná Meghan opäť v uliciach! Do londýnskej zimy s holými nohami?

Kráľovská rodina je v plnom nasadení. Kým manželia William a Kate navštívili Škótsko, mladší kráľovský pár Harry a Meghan sa zase vybrali za svojimi povinnosťami v Londýne.

31.01.2019 00:00
debata (6)
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne. Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne.

Zaujímavosťou je, že manželskú dvojicu, ktorá si povedala áno v máji minulého roka, poslali pracovné povinnosti na dve odlišné miesta. Hoci teda obaja boli v Londýne, každý z nich zamieril na iné miesto.

Princa Harryho privítali na diskusii v Lancaster House, kde sa pustil do debaty o živote, pracovných možnostiach či ambíciách mladých ľudí. Jeho polovička si to zase namierila za kultúrou.

Nohy bez pančúch vojvodkyne Meghan. Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Nohy bez pančúch vojvodkyne Meghan. Nohy bez pančúch vojvodkyne Meghan.

Americko-kanadská herečka je patrónkou Národneho divadla a práve do jeho priestorov smerovali jej kroky v stredu popoludní. Zaujala takmer okamžite – aj voľbou príjemnej telovej krémovej farby garderóby. Šaty a sako od Brandona Maxwella doplnila kabelkou Carolina Herrera.

Prekvapila však faktom, že si nevzala pančuchy. Okrem toho, že v kráľovskej rodine nie je zvykom, aby sa jej členky objavovali na verejnosti bez tohto kusu odevu, tiež zarazí, ako zvládla 37-ročná vojvodkyňa chladné počasie. Hoci išlo len o pár metrov, ktoré musela prejsť z limuzíny do priestorov National Theatre, aj tak pri tej predstave behá mráz po chrbte.

Meghan už dávnejšie prezradila, že jej bábätko by malo prísť na svet niekedy v apríli. Bližší termín však médiám nešpecifikovala.

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne. Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #návšteva #tehotenstvo #pôvab #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...