Večne mladá Demi Moore na Sundance: V novom filme je z nej kanibalka!

Naposledy zaujala verejnosť na svadbe herečky Meghan Markleovej a princa Harryho. Herečka Demi Moore sa však zo spoločenských udalostí vrátila aj pred kamery.

01.02.2019 00:00
Americká herečka Demi Moore prichádza na... Foto: ,
Americká herečka Demi Moore prichádza na premiéru americkej hororovej komédie Corporate Animals v rámci filmového festivalu Sundance Film Festival.
debata (2)

Na filmovom festivale Sundance predstavila hviezdna herečka novú hororovú komédiu, v ktorej si zahrala po boku kolegu Eda Helmsa. Stretnutie s novinármi a fotografmi v rámci akcie v americkom Utahu si Moore užila naplno.

Čiernovlasá hrdinka filmov ako Duch či Striptíz nezľavila ani tentoraz zo svojho mladistvého imidžu. Pred objektívy predstúpila v sivom kabáte a košeľových šatách, pod ktorými predviedla nohy v čiernych pančuchách. Trošku to vyzeralo, akoby si hviezda zabudla v šatni obliecť nohavice. Dlhé vyžehlené kadere sú už takpovediac jej poznávacím znakom a nechýbali ani tentoraz.

Americká herečka Demi Mooreová a herec Ed Helms... Foto: TASR/AP, Danny Moloshok
Americká herečka Demi Mooreová a herec Ed Helms pózujú pred premiérou americkej hororovej komédie Corporate Animals v rámci filmového festivalu Sundance Film Festival 2019. Americká herečka Demi Mooreová a herec Ed Helms pózujú pred premiérou americkej hororovej komédie Corporate Animals v rámci filmového festivalu Sundance Film Festival 2019.

Moore pritom oslávila minulý rok v novembri 56. narodeniny a je matkou troch dospelých dcér. Napriek tomu sa neustále snaží udržiavať si mladistvý imidž a pôsobiť skôr ako rovesníčka svojich troch potomkov než ich mama.

Novinka Corporate Animals, ktorú Moore na Sundance uviedla, ju ukazuje v celkom nečakanej role – hrá šéfku veľkej firmy, ktorá má slabosť pre kanibalizmus. Film je podľa kritiky satirou na pracovné prostredie veľkých firiem v USA a dočkal sa pomerne priaznivého prijatia.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Demi Moore #vzhľad #Sundance

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...