Párty Voice plná celebrít! Čírová, Kirschner, TWiiNS či Drobná - ako sa vystrojili?

Veľké očakávania majú zástupcovia televízie Markíza od novej série speváckej šou The Voice Česko Slovensko. Hoci prvá epizóda sa objaví na obrazovkách až v nedeľu 10. februára, štartovaciu párty už má projekt za sebou.

01.02.2019 15:00
debata (9)
zväčšiť Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava:... Foto: TV Markíza
Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava: Raper Kali, speváčka Jana Kirschner a rocker Pepa Vojtek. Trio koučov The Voice Česko Slovensko - zľava: Raper Kali, speváčka Jana Kirschner a rocker Pepa Vojtek.

Vo štvrtok večer sa v jednom z bratislavských koktejlových barov stretli známe tváre, zástupcovia projekty aj pozvaní hostia, aby odštartovali tretiu sériu formátu, ktorý žne úspechy po celom svete.

Do kresiel koučov tento rok zasadnú traja muži a jedna žena. Vo štvrtok večer síce spevák Vojtěch Dyk chýbal, ale zvyšok zostavy v zložení Jana Kirschner, Pepa Vojtek a Kali si akciu ujsť nenechali. Slovenská speváčka, ktorá pre TV Pravda porozprávala o projekte viac, dokonca predviedla krátke vystúpenie. Veľkým prekvapením bolo, keď sa ku nej na chvíľu so svojim rapom pridal aj Kali.

Zľava: Dáša Mamba Šarközyová, Barbora...
Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová.
+46Raper a kouč Kali so svojou tehotnou partnerkou...

Večer si pod taktovku vzala Kveta Horváthová, ktorá vyspovedala jednotlivých protagonistov šou. Najväčšie salvy smiechu vyvolal práve raper Kali, ktorý sa pripravuje na otcovskú rolu. „Najviac sa asi bojím kúpania. Videl som na internete pár videí, keď ‚to‘ vyletelo z ruky ako mydlo,“ opísal svoje otcovské fóbie budúci rodič. Na akcii ho sprevádzala partnerka Alica.

Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu -... Foto: TV Markíza
Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu - Mária Čírová (vľavo) a Tereza Kerndlová. Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu - Mária Čírová (vľavo) a Tereza Kerndlová.

Moderátorkami akcie budú speváčky Mária Čírová a Tereza Kerndlová. Pred mikrofónom prezradili, že ich prítomnosť vyvolala u niektorých súťažiacich veľké nadšenie. „Jééj, takže toto je vlastne celé hudobné,“ opísala ich reakcie Čírová. Vraj práve preto, že dobre rozumie, čo hudba obnáša, dokázala mnohých upokojiť alebo ich naladiť na vystúpenia v kolách „naslepo“. Okrem Čírovej a Kerndlovej je súčasťou projektu aj raperka Sharlota a moderátor Matúš Krnčok, ktorí dostali na starosť zákulisie.

Pred fotostenou s logom The Voice Česko Slovensko sa počas večera vystriedali aj bývalí víťazi či účastníci iných speváckych súťaží. Napríklad Superstar zastúpili hneď traja – Tereza Mašková, Emma Drobná a Lukáš Adamec.

Raperky Sharlota (vľavo) a Aless. Foto: TV Markíza
Raperky Sharlota (vľavo) a Aless. Raperky Sharlota (vľavo) a Aless.

Nechýbali ani markízacke tváre, moderátorky ako Lenka Vavrinčíková a Erika Judínyová či napríklad herečky a speváčky – teda dámy, ktoré spájajú dve povolania ako Barbora Švidraňová alebo Dáša Šarközyová. Podporiť nový projekt prišla aj komička a moderátorka Evelyn alebo modelka Saša Gachulincová. V našej bohatej galérii si môžete pozrieť, ako vyzerali prítomní na štvrtkovej párty.

Video

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #oslava #Jana Kirschner #Tereza Kerndlová #párty #Mária Čírová #celebrity #Pepa Vojtek #kali #The Voice Česko Slovensko

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...