Krásna Ciara vyrazila na futbalové gala! Sexy šaty nechýbali, toto odhalili

Hoci tohtoročný blížiaci sa Super Bowl sprevádzalo množstvo kontroverzií kvôli neúčasti hráča Colina Kaepernicka, na galavečere NFL Honors nechýbali celebrity, ani aktívni hráči.

04.02.2019 10:50
debata
Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho... Foto: Reuters, Kirby Lee
Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho manželka Ciara. Hráč amerického futbalu Russell Wilson a jeho manželka Ciara.

Samotný večer patril síce v prvom rade americkému futbalu, ale pozornosť si uchmatli aj pôvabné dámy, ktoré potvrdili účasť. Medzi nimi nechýbala speváčka Ciara, ktorej manželom je hráč NFL Russell Wilson.

Tridsaťtriročná hudobná hviezda sa objavila na červenom koberci v elegantnej a pritom veľmi zvodnej čiernej kreácii, ktorá odhaľovala vo vysokom rozparku jej sexi stehno.

Kráska sa nepochybne zaradila medzi ozdoby večera a spokojne sa usmievajúci Wilson po jej boku tento predpoklad len potvrdzoval. O tom, ako sa manželská dvojica stavia ku kauze Colina Kaepernicka, nie je veľmi známe.

Speváčka Ciara na galavečere NFL Honors vo Fox... Foto: Reuters, Kirby Lee
Speváčka Ciara na galavečere NFL Honors vo Fox Theatre., Speváčka Ciara na galavečere NFL Honors vo Fox Theatre.,

Neúčasť tohto hráča, ktorý má zakázanú činnosť pre svoj protest a poukázanie na rasizmus v americkom športe, vyvolala veľkú vlnu podpory mnohých hviezd hudby, filmu a športu. Napríklad raperka Cardi B odmietla vystúpiť v prestávke Super Bowl na znak podpory Kaepernickovho gesta a postoja.

Naopak, americká formácia Maroon 5, ktorá mala na starosti hlavné vystúpenie v prestávke Super Bowl, musela obhajovať svoje rozhodnutie na zápase účinkovať. „Nie som ten správny človek, aby som urovnával takéto kontroverzie. Je to tak, ako to je. Očakávali sme to. Radi by sme sa už posunuli ďalej,“ reagoval na kritiku zo strany niektorých fanúšikov a kolegov z hudobnej brandže spevák Maroon 5 Adam Levine.

Colin Kaepernick, jeden z najlepších hráčov amerického futbalu, sa dostal aj do pozornosti nešportových médií po tom, čo sa v roku 2017 prestal stavať do pozoru pri americkej hymne hranej po zápasoch. Namiesto toho, na rozdiel od svojich spoluhráčov, zostal sedieť a počas neskorších zápasov si vždy kľakol, čím protestoval proti policajnej brutalite voči Afroameričanom. Postupne sa k nemu pridávali aj ďalší hráči vo viacerých kluboch.

Kaepernick sa tak stal ikonou hnutia za práva Afroameričanov, zatiaľ čo nacionalisti ho považujú za zradcu a proti jeho konaniu opakovane protestoval aj americký prezident Donald Trump.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ciara #kráska #Russell Wilson #NFL #Colin Kaepernick

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...