Móda z párty Voice: Judínyová ako školáčka, retro Čírová aj šelma z Farmy

V jednom z bratislavských koktejlových barov to uplynulý týždeň žilo novou hudobnou šou. A samozrejme, aj prítomnosťou mnohých domácich celebrít. Ako sa na akciu The Voice Česko Slovensko vymódili?

04.02.2019 16:00
debata (1)
Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu -... Foto: TV Markíza
Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu - Mária Čírová (vľavo) a Tereza Kerndlová. Moderátorky The Voice Česko Slovensko spolu - Mária Čírová (vľavo) a Tereza Kerndlová.

V pozvánke stálo slovné spojenie party casual, pod ktoré sa dá zahrnúť styling s poriadne pestrým a širokým záberom. A presne tak ho poňali aj mnohé prítomné dámy.

Pozornosť sa, samozrejme, sústreďovala najmä na hlavné tváre programu. Speváčka Mária Čírová, ktorá bude tretiu sériu šou moderovať, nesklamala výberom šiat so zaujímavým geometrickým prvkom a retro nádychom. Model Pinko zaujal farebným spojením, viazačka pri krku odkazovala na 60-te roky. Rovnako ako Čírovej úprava (výrazná čierna linka na očiach či umelý vrkoč upevnený okolo hlavy) či využitie masívnejšej obuvi – čižiem na hrubšej podrážke a s využitím neoprénového materiálu. Takto by pokojne mohla zamieriť na podujatie za veľkou mlákou.

Zľava: Dáša Mamba Šarközyová, Barbora...
Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová.
+46Raper a kouč Kali so svojou tehotnou partnerkou...

V súboji so svojou slovenskou kolegyňou ťahala za kratší koniec česká speváčka a moderátorka Tereza Kerndlová. Jej voľba čierneho overalu bola síce v poriadku, ale išlo len o variáciu na stokrát videnú klasiku. Chýbal moment prekvapenia či hravosti.

Ten sa naopak podarilo docieliť moderátorke Kvete Horváthovej, niekdajšej hviezde projektu Farma, ktorá mala večer pod taktovkou. Pred objektívy predstúpila v šatách so zvieracím vzorom, ktoré disponovali asymetrickým lemom sukne. Zvýraznený driek prostredníctvom masívneho opasku nechal vyniknúť Horváthovej krivky. Pridanie čiernych tlmených detailov v podobe pančúch a lodičiek bolo vhodné. Možno trošku mohla odľahčiť líčenie. Atmosféricky síce so šatami ladilo, ale hranatejšej tvári by prospel jemnejší mejkap.

Moderátorky televízie Markíza Kveta Horváthová... Foto: TV Markíza
Moderátorky televízie Markíza Kveta Horváthová (vľavo) a Erika Judínyová. Moderátorky televízie Markíza Kveta Horváthová (vľavo) a Erika Judínyová.

Prekvapila Horváthovej o pár rokov staršia kolegyňa Erika Judínyová. Nevídať ju často v spoločnosti bez typicky zvodného looku, tentoraz však stavil skôr na mix športovej módy s hravým detailom. Tenisky Louis Vuitton s metalickým detailom doplnila kabelka rovnakej značky. Zaujímavé boli aj šaty v bielej farbe s neónovým žltým lemovaním. Bol to dievčenský a príjemný look.

Speváčky Emma Drobná a Jana Kirschner vždy pútajú pozornosť módnymi voľbami, hoci je zjavné, že obe si vo výbere potrpia v prvom rade na komfort a obchádzajú prvoplánové trendy. U Kirschnerovej zaujala najmä hodvábna blúzka s plisovaním, ktorá fungovala aj v rámci jej dynamického vystúpenia. Klasické čierne nohavice neurazili, ale ani neoslnili a výber obuvi sa dá pripisovať speváčkinej snahe o komfort a pohodlie pri vystúpení.

Speváčky Jana Kirschner (vľavo) a Emma Drobná. Foto: TV Markíza
Speváčky Jana Kirschner (vľavo) a Emma Drobná. Speváčky Jana Kirschner (vľavo) a Emma Drobná.

Drobná stavila na kontrast čiernej a bielej a zaujímavý detail mixu akejsi mestskej elegancie s provokatívnym fetiš-detailom. Reč je o obojku z opasku, ktorým doplnila voľbu bielej košeľovej blúzky s naberanými rukávmi odhaľujúcej ramená.

Príťažlivú a modernú verziu garderóby predviedla aj modelka Saša Gachulincová, ktorú na večer obliekol dizajnér Marcel Holubec. Kontrast čiernej skladanej sukne s červeno-oranžovým hodvábom blúzky s viazačkou a plisovanej „spodničky“ drzo vykukujúcej spod sukne fungoval. Spojenie so šnurovacími lakovanými čižmičkami na plochej podrážke dodávalo celkovému vzhľadu jemne punkový nádych.

Slovenská modelka Saša Gachulincová v kreácii... Foto: TV Markíza
Slovenská modelka Saša Gachulincová v kreácii od Marcela Holubca. Slovenská modelka Saša Gachulincová v kreácii od Marcela Holubca.

Medzi ďalšími dámami, ktoré sa na akcii predviedla, boli aj speváčky Daniela a Veronika Nízlové, raperka Sharlota či speváčka Dominika Mirgová alebo herečka Barbora Švidraňová či jej kolegyňa Evelyn Kramerová. Všetky nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Jana Kirschner #Mária Čírová #Erika Judínyová #Kveta Horváthová #The Voice Česko Slovensko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....