Tehotná? Šťavnatý dekolt štyridsiatničky Heidi Klumovej je veľavravný

Počas vianočných sviatkov sa 45-ročná Heidi Klum zasnúbila so svojím mladším partnerom, Tomom Kaulitzom, členom formácie Tokio Hotel.

08.02.2019 00:00
debata (2)

4-násobná mama už plánuje ich veľký deň, ale dokáže sa naladiť aj na iné udalosti. Slávna nemecká rodáčka zavítala na gala podujatie amfAR, ktoré sa konalo v New Yorku a tradične bolo plné slávnych krások – okrem Klumovej sa na červenom koberci objavili modelky Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley či Karolína Kurková, herečka Leelee Sobieski či televízna osobnosť Kim Kardashian West.

Heidi Kulm pózuje pri príchode na amfAR gala v... Foto: Reuters
heidi Klum Heidi Kulm pózuje pri príchode na amfAR gala v New Yorku.

Klum sa pred objektívy postavila v róbe značky Paolo Sebastian, ktorá jej štedro odhaľovala dekolt. A ten bol šťavnatý viac než dosť. Podľa nemeckých médií má byť 45-ročná modelka a porodkyňa šou America's Got Talent tehotná. Brat jej snúbenca, Bill Kaulitz, na priamu otázku televízie RTL, či z neho bude čoskoro strýko, povedal: „K tomu sa nevyjadrím.“ Správu o možnom tehotenstve tak nevylúčil.

Heidi Klum počas amfAR gala. Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
heidi Klum Heidi Klum počas amfAR gala.

Okrem svadby sa Klum chystá aj na sviatok Valentína. Ako ho plánuje osláviť prezradila pre magazín People. „Oblečiem si sexi podprsenku, nohavičky a podväzky.“ A farba? „Jednoznačne červená čipka,“ dodala kráska, ktorá je podpísaná pod vlastnú značku spodnej bielizne Heidi Klum Intimates.

Kim Kardashian (vpravo) a jej sestra Kourtney...
Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR...
+12Heidi Klum pózuje pri príchode na amfAR gala v...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #amfar gala

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...