Móda z Českého plesu! Kynychová, Němcová či Moravcová - krajšie ako Slovenky?

Plesová sezóna je v plnom prúde a to platí aj pre našich českých susedov. Počas uplynulého víkendu sa zabávali pozvaní hostia, medzi nimi aj mnohé známe tváre domácej scény, na Českom plese.

07.02.2019 11:28
debata (6)
Česká modelka a herečka Pavlína Němcová. V... Foto: Pavel Dvořák pre KVArt Production s.r.o
Česká modelka a herečka Pavlína Němcová. Česká modelka a herečka Pavlína Němcová. V šatách od Miroslava Bártu.

V priestoroch Obecného domu sa konal ďalší ročník akcie, ktorá láka mnohé celebrity a známe tváričky českého šoubiznisu. Výnimkou nebol ani tohtoročný večer, o ktorý sa moderátorsky staral herec Jan Čenský a hudobne ho zase spestrila Jitka Zelenková či Monika Absolonová.

Dizajnér Osmany Laffita (vpravo) s...
Blogerka Nikol Moravcová na akcii Český ples.
+14Trénerka a moderátorka Hanka Kynychová v šatách...

Aká však bola móda českých žien, ktoré si plesú atmosféru užili? Strčili by vari poľahky do vreca Slovenky, ktoré sa pred mesiacom objavili na prestížnom bratislavskom Plese v opere?

Porovnávať nie je vždy ideálny stav – samotní Česi zvyknú tvrdiť, že Slovenky majú väčší zmysel pre krásno, pre ženskosť, rady sa obliekajú do elegantných a luxusných vecí, nosia podpätky, cizelujú doplnky a nepodceňujú mejkap či líčenie.

Herec a moderátor Jan Čenský v spoločnosti... Foto: Pavel Dvořák pre KVArt Production s.r.o
Herec a moderátor Jan Čenský v spoločnosti bývalej Miss Ivety Lutovskej Vítovej (vľavo) a Terezy Mátlovej. Herec a moderátor Jan Čenský v spoločnosti bývalej Miss Ivety Lutovskej Vítovej (vľavo) a Terezy Mátlovej.

To však platí aj pri českých celebritách – byť na očiach je tak trochu záväzok a tak sa ani modelky ako Pavlína Němcová či Iveta Lutovská Vítová nevzdali snahy o ukážkový styling.

V prípade Němcovej, ktorá bola jednou z mála dám v čiernej farbe, išlo o decentnú voľbu kreácie od Miroslava Bártu. Priehľadný naberaný živôtik, ktorý však veľmi rafinovane doplnil čierny podklad základu šiat na tenkých ramienkach, pôsobil nežne a dievčensky.

Modelka Veronika Chmelířová na akcii v róbe od... Foto: Pavel Dvořák pre KVArt Production s.r.o
Modelka Veronika Chmelířová na akcii v róbe od Beáty Rajskej. Modelka Veronika Chmelířová na akcii v róbe od Beáty Rajskej.

Väčšina dám však stavila na lesk a svetlé tóny. Napríklad bývalá misska Iveta Lutovská Vítová sa obliekla do kreácie ateliéru Poner so strieborným živôtikom, ktorý evokoval tak trochu plesové brnenie. Modelka Veronika Chmelířová stavila na drobnými kryštálikmi pošitý materiál šiat od Beáty Rajskej.

Metalický lesk nechýbal ani v materiáli šiat od Zuzany Lesák Černej, ktoré si na seba vzala modelka Veronika Kašáková a s efektom lesku pracovala aj tehotná blogerka Nikol Moravcová, ktorá si zvolila elastické šaty výraznej tmavozelenej farby.

Niektorým dámam voľba vyšla lepšie, niektoré trošku nezvládli detaily strihu, siluety či napríklad voľby materiálu alebo doplnkov, ktoré uberali z celkového vzhľadu na pompéznosti. Viac si pozrite v našej galérii. Pozrite si tiež galériu z Plesu v opere a porovnajte.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Kynychová #Pavlína Němcová #Český ples

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...