Toto nevyšlo! Babišova manželka v divadle, pod šatami vidieť (skoro) všetko

Manželka českého premiéra Andreja Babiša Monika je známa svojou záľubou v luxusnej móde a tiež pomerne pestrým odevným štýlom. Voľba, ktorú urobila v stredu večer, sa jej však nevyplatila.

07.02.2019 14:25
debata (6)
Manželka českého premiéra Andreja Babiša Monika... Foto: Profimedia
Monika Babišová Manželka českého premiéra Andreja Babiša Monika Babišová na premiére muzikálu Galileo v Prahe.

Blondínka vyrazila v spoločnosti kamarátok na premiéru nového muzikálu Galileo v pražskom Divadle Hybernia a obliekla si pri tejto príležitosti model dvojfarebných šiat v zaujímavej tehlovo-vínovej kombinácii.

Samotný model bol na pohľad zaujímavý a určite fungoval na jednotku na prehliadke či v katalógu. Lenže, realita býva iná a v tomto prípade sa Babišovej vypomstil tenučký elastický materiál, ktorý odhalil každú drobnú vadu.

Pod silnými bleskami sa tak manželka slovenského rodáka a miliardára predviedla aj svojou spodnou bielizňou. Šaty celkom jasne odhalili, že má pod nimi hladkú podprsenku so spevňujúcimi košíkmi. Nech už to bol akýkoľvek uhol, Babišová sa bleskom ubrániť nemohla.

Je síce celkom pravdepodobné, že keď sa pri odchode z domu pozerala do zrkadla, všetko vyzeralo byť v poriadku. Žena v jej pozícii by však s bleskami fotoaparátov určite mala počítať. Inak to dopadne práve takto, nepodarene…

Pred pár dňami Babišová vyrazila s manželom Andrejom Babišom na ples, ktorý sa konal na Pražskom hrade a ktorý hostil prezident Miloš Zeman. Na túto príležitosť si obliekla šaty od slovenského dizajnéra Fera Mikloška a vyzerala elegantne a skutočne pôvabne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moc dekuji Fero @mikloskofashiondesign za saticky #dress #slovakdesigner #presidental #charity #ball #prague

Príspevok, ktorý zdieľa Mona (@monikababisova),

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #faux pas #model #priehľadné #Monika Babišová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...