Charita s odvážnym dekoltom! Kim Kardashian hľadí nadol - sú stále tam?

V stredu odštartoval newyorský týždeň módy. Kým sa naplno spustil prehliadkový maratón, mohli si známe celebrity, ale aj módni fanúšikovia vychutnať atmosféru gala benefície amFAR.

07.02.2019 16:11
debata
Kim Kardashian si kontroluje svoje poprsie v... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Kim Kardashian si kontroluje svoje poprsie v odvážnych šatách Versace. Kim Kardashian si kontroluje svoje poprsie v odvážnych šatách Versace.

Akcia, ktorá sa už roky spája s módnym priemyslom a ktorá stála podporuje finančnými zbierkami projekty na výskum choroby AIDS, sa v úvode newyorského týždňa módy stala príležitosťou na pompézny štart aj oslavu dizajnu či dobročinnosti.

Medzi pozvanými celebritami sa objavili najmä známe modelky a múzy niektorých dizajnérskych domov, nechýbali však ani televízne celebrity ako Heidi Klum či Kim Kardashian.

Kim Kardashian (vpravo) a jej sestra Kourtney...
Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR...
+12Heidi Klum pózuje pri príchode na amfAR gala v...

Práve druhá menovaná si cesty do New Yorku plánuje práve v súvislosti s najvýznamnejšími podujatiami a z jej účasti na večeri amFAR sa nepochybne tešili organizátori. Publicita je skrátka skvelá vec. Aj keď je občas ponúkaná trošku lacno.

Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR... Foto: Reuters
Milla Jovovich Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR gala v New Yorku.

Kardashian, ktorá dorazila na slávnostný večer v spoločnosti sestry Kourtney, sa obliekla do čiernej vyzývavej kreácie Versace, ktorá výdatným spôsobom odhaľovala jej plný dekolt. Obliny poprsia sa razom stali stredobodom pozornosti okolia aj fotografov.

Priam zázrakom brunetka ustrážila všetko na svojom mieste – nepochybne jej v tom však pomohli ističe v podobe neviditeľnej lepiacej pásky pod šatami.

Alessandra Ambrosio pózuje pri príchode na... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio pózuje pri príchode na amfAR gala v New Yorku.

Z prominentných hostí si akciu nenechala ujsť ani Milla Jovovich či česká rodáčka Karolína Kurková v šatách Oscar de la Renta, topmodelky Candice Swanepoel alebo Alessandra Ambrosio či Winnie Harlow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Kim Kardashian #charita #dekolt #amfAR Inspiration Gala

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...