Pamätáte si nemeckú víťazku Eurovízie? Je z nej táto zvodná hviezda Berlinale!

V roku 2010 zvíťazila v pesničkovej súťaži Eurovízia so skladbou Satellite a odrazu si polovica Európy pospevovala jej hit. Speváčka Lena Meyer-Landrut sa však potom stratila z medzinárodnej pozornosti.

09.02.2019 15:00
debata (1)
Lena Meyer-Landrut na premiére novinky Grace a... Foto: SITA/AP, Profimedia
Speváčka Lena Meyer-Landrut Lena Meyer-Landrut na premiére novinky Grace a dieu počas filmového festivalu Berlinale 2019.

V rodnom Nemecku sa však rodáčke z Hanoveru darilo neustále, hoci jej tvorba, ale aj imidž sa vyvíjali. Kým na Eurovízii v Oslo, kde dobyla priečku najvyššiu, pôsobila ako roztomilé dievčatko a snažila sa o imidž neposednej školáčky, dnes vyzerá už celkom inak.

Na piatkovej premiére filmu Grace a Dieu v Berlíne, kde sa od štvrtka koná filmový festival Berlinale, sa Meyer-Landrut ukázala na červenom koberci ako jeden z pozvaných hostí. A vyzerala naozaj úchvatne.

Speváčka Lena Meyer-Landrut na záberoch z roku... Foto: SITA/AP
Speváčka Lena Meyer-Landrut na záberoch z roku 2011. Speváčka Lena Meyer-Landrut na záberoch z roku 2011.

Vysoká hnedovláska si na akciu obliekla trblietavé čierne šaty s odvážnejším výstrihom a asymetrickým spodným lemom od značky Hugo Boss. Jej úprava bola ukážková a vyzerala priam ako z Hollywoodu.

V Nemecku, kde sa jej od vstupu na scénu mimoriadne darí, sa 27-ročná speváčka preslávila aj ako koučka v populárnej speváckej šou The Voice Kids, teda detskej verzie klasického The Voice. Česko-slovenská verzia tohto programu, už jej tretia séria, sa objaví na obrazovkách v nedeľu večer.

Herečky Sibel Kekilli (vľavo) a Nora von...
Herečka Franziska Weisz.
+18Herečka Veronica Ferres.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Eurovízia #Berlinale #Lena Meyer-Landrut

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...