Vek je len číslo! 60-ročná Andie MacDowell v Berlíne je jasný dôkaz

Niektoré ženy (celkom mylne) nadobúdajú od istého veku dojem, že už patria do starého železa. Aj herečka Andie MacDowell je však dôkazom, že vek je len číslo a vy môžete vyzerať skvelo aj na dôchodku.

10.02.2019 14:30
debata (2)
Herečka Andie MacDowell na filmovej premiére v... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Herečka Andie MacDowell na filmovej premiére v Berlíne počas festivalu Berlinale. Herečka Andie MacDowell na filmovej premiére v Berlíne počas festivalu Berlinale.

Áno, je to práve dôchodkový vek, ktorý si táto hviezda hitov ako Štyri svadby a jeden pohreb či Sex, lži a video, pripísala minulý rok oslavou okrúhlej šesťdesiatky. Pri pohľade na ňu na spoločenských akciách však stále dokáže vziať vietor z plachiet nejednému obdivovateľovi.

MacDowell nechýbala ani na úvodnom ceremoniáli filmového festivalu Berlinale, ktorý odštartoval vo štvrtok novinkou The Kindness of strangers. Američanka dorazila na červený koberec v čiernej saténovej róbe a predvádzala sošnú siluetu aj svoj oslnivý úsmev.

zväčšiť Zľava: Herečky Iris Berben, Andie MacDowell a... Foto: Reuters, MICHELE TANTUSSI
Zľava: Herečky Iris Berben, Andie MacDowell a Heike Makatsch na úvodnom ceremoniáli 69. ročníka Berlin Film Festival. Zľava: Herečky Iris Berben, Andie MacDowell a Heike Makatsch na úvodnom ceremoniáli 69. ročníka Berlin Film Festival.

Ako ambasádorka známej módnej značky patrí táto matka troch dcér medzi pravidelné festivalové ozdoby. Na berlínskom filmovom podujatí jej spoločnosť robila aj nemecká kolegyňa Iris Berben a o pár rokov mladšia Heike Makatsch. Aj tieto dve dámy sú lokálnymi tvárami veľkého francúzskeho koncernu L'Oreál Paris.

Berlínsky festival je však v prvom rade o filmoch a tých sa v súboji stretáva počas 69. ročníka dokopy 17. Ktorý napokon získa hlavnú cenu, Zlatého medveďa, rozhodne šesťčlenná porota v čele s herečkou Juliette Binocheovou.

Herečky Sibel Kekilli (vľavo) a Nora von...
Herečka Franziska Weisz.
+18Herečka Veronica Ferres.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Andie Macdowell #Berlinale

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...