Hviezda Anistonovej narodeninovej párty? Dámy zatienila Amal Clooney!

Hollywoodskych hviezd sa na sobotňajšej oslave narodenín herečky Jennifer Anistonovej zišlo neúrekom. Niet pochýb, že oslávenkyňa pútala pozornosť. Rovnako to však platilo pre manželku jedného z hostí. Zatienila aj spomenuté hviezdy.

11.02.2019 00:00
debata
zväčšiť Právnička Amal Clooney a jej manžel George... Foto: Profimedia
Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney odchádzajú z narodeninovej párty herečky Jennifer Anistonovej. Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney odchádzajú z narodeninovej párty herečky Jennifer Anistonovej.

Reč nie je o nikom inom ako Amal Clooneyovej, renomovanej právničke a manželka slávneho herca Georga Clooneyho. Aj ona prišla popriať k okrúhlemu jubileu niekdajšej hviezde seriálu Priatelia a hrdinke romantických komédií.

Trio herečiek (zľava): Lisa Kudrow, Courteney...
David Schwimmer a Jennifer Aniston a ich...
+31Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na...

Paparazzovia, ktorí zachytili matku dvojčiat vychádzajúc z priestorov Sunset Tower Hotel v Los Angeles krátko po polnoci, zhotovili snímky usmiatej a skutočne príťažlivej tmavovlásky. Amal mala na sebe oblečené výrazné červené šaty na tenučkých špagetových ramienkach, vlasy si nechala rozviate a na perách jej trónil červený rúž.

zväčšiť Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s... Foto: Profimedia
Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej. Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej.

Zo záberov, ktoré sa podarilo zhotoviť striehnucim reportérom, patrili práve tie jej medzi najvydarenejšie. A právnička, ktorá sa venuje medzinárodnému právu a ochrane ľudských práv, vyzerala skrátka božsky.

Medzi hosťami oslavy, ktorá predchádzala pondelňajšiemu okrúhlemu jubileu (Aniston je narodená 11. februára), sa prekvapivo objavil aj herec Brad Pitt – herečkin bývalý manžel. Hviezd tam však bolo omnoho viac. Popriať prišla napríklad Barbra Streisand, Ellen DeGeneres, Courteney Cox s exmanželom Davidom Arquettom, Demi Moore, Kate Hudson s partnerom či Cindy Crawford a jej polovička Rande Gerber.

Pozrite si video: Adela Vinczeová robí rozhovory najmä pre diváka

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #Jennifer Aniston #Brad Pitt #oslava #jubileum #párty #päťdesiatka #kráska #Amal Clooney

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...