Trikrát iná, vždy úchvatná! Diane Kruger v Berlíne potvrdila povesť ikony

Nemecká herečka Diane Kruger má povesť módnej ikony a potvrdila ju aj počas uplynulého víkendu na festivale v Berlíne.

12.02.2019 13:20
debata
Herečka Diane Kruger priniesla do Berlína film... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Herečka Diane Kruger priniesla do Berlína film Die Agentin (The Operative). Na premiére sa objavila v kreácii Givenchy Haute Couture. Herečka Diane Kruger priniesla do Berlína film Die Agentin (The Operative). Na premiére sa objavila v kreácii Givenchy Haute Couture.

Návrat do rodnej krajiny sa niesol v znamení predstavenia dvojice filmov. Ale tiež predvádzania luxusnej módy z kolekcií haute couture, ktoré len nedávno mali premiéru na mólach v Paríži.

Štyridsaťdvaročná blondínka sa objavila v sobotu večer v ručne vyšívaných minišatách Giambattista Valli Haute Couture, ktoré na prvý pohľad mohli pôsobiť obyčajne, ale pri bližšom skúmaní ohúrili záplavou kryštáľov našívaných v estetike arabského vzoru.

Herečka Diane Kruger predstavila film Die... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Diane Kruger predstavila film Die Agentin Herečka Diane Kruger predstavila film Die Agentin (The Operative) najprv v elegantnom nohavicovom kostýme Alessandra Rich.

Dlhonohá kráska, ktorá kedysi pracovala ako modelka a fotila pre značky ako Chanel či Dior, však nesklamala ani na druhý deň. Ten sa niesol v znamení premiéry filmu Agentka (Die Operatin) a Kruger sa s novinármi na poludňajšej tlačovej konferencii stretla v prúžkovanom svetlom nohavicovom kostýme Alessandra Rich.

Herečka Diane Kruger na predstavení filmu Der... Foto: Reuters, ANNEGRET HILSE
Herečka Diane Kruger na predstavení filmu Der Goldene Handschuh (The Golden Glove). Herečka Diane Kruger na predstavení filmu Der Goldene Handschuh (The Golden Glove). V šatách Giambattista Valli Haute Couture.

O pár hodín neskôr potom na červenom koberci už predvádzala najnovšiu módu ateliéru Givenchy Haute Couture. A konkurenciu jednoducho nemala. A čo si myslíte vy? Ktorý model jej svedčal najviac?

Pozrite si video o móde tehotnej MEGHAN

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Givenchy #Diane Kruger #Berlinale #haute couture #Giambattista Valli

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....