Oplzlé gestá či nahota sú preč! Krásna pani Hemsworthová zastúpila manžela

Niektorí majú ešte v živej pamäti divoké obdobie speváčky Miley Cyrusovej, ktorá sa po rozchode s hercom Liamom Hemsworthom vrhla na provokatívne videoklipy, fajčenie marihuany či obnažovanie na verejnosti.

13.02.2019 08:00
debata
Speváčka a herečka Miley Cyrus na premiére... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka a herečka Miley Cyrus na premiére komédie Isn't It Romantic. Speváčka a herečka Miley Cyrus na premiére komédie Isn't It Romantic.

Nuž, každý má v živote aj momenty, keď sa potrebuje vybrať úplne iným smerom, než by ste čakali. Pravdou však je, že u Cyrusovej sa následný návrat k austrálskemu hercovi prejavil presne tak, ako by ste čakali. Z provokatérky sa znovu stala decentnejšia žena. Z divošky milujúca partnerka a vyzretejšia hviezda.

Niekdajšia detská hviezda seriálu Hannah Montana to potvrdila aj v pondelok večer na premiére novinky Isn't it romantic? – komédie, v ktorej hlavnú mužskú rolu stvárnil práve jej manžel Liam Hemsworth.

Rebel Wilson a Miley Cyrus na premiére filmu...
 Rebel Wilson na premiére filmu  "Isn't It...
+5Priyanka Chopra a Nick Jonas na premiére filmu...

Najmladšieho z bratov Hemsworthovcov museli cez víkend hospitalizovať pre nešpecifikované zdravotné problémy. Chýbal preto po boku speváčky na vyhlásení cien Grammy a nestihol ani premiéru. Práve na nej ho však Miley Cyrus, ktorá prijala aj priezvisko Hemsworth, zastúpila.

Dvadsaťšesťročná americká hviezda sa objavila na červenom koberci v kreácii z dielne Valentino a pôsobila veľmi elegantne a étericky po boku filmových hrdiniek Rebel Wilsonovej a Priyanky Chopra Jonasovej.

„Som taká pyšná, že ho tu môžem zastúpiť – jeho aj jeho skvelú prácu. A som šťastná, že ho môžem vidieť, ako v tejto komédii doslova žiari. Je to tá najvtipnejšia osoba, akú poznám a svet teraz bude môcť tiež vidieť, vedľa akého skvelého človeka sa denne zobúdzam,“ napísala vyznanie na sociálnej sieti pani Hemsworthová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Miley Cyrus #Valentino #Liam Hemsworth #zmena

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...