Paris Hilton ako sexy dračica, raperka Lil'Kim... z výstrihu sa jej derie všetko!

Kto povedal, že keď vám ťahá na 40, nemôžete sa predvádzať na móle. Provokatívna značka The Blonds si na newyorskú šou vybrala dokonca dve celebrity, ktoré by mohli byť mnohým modelkám matkami. Alebo radšej aj nie...

14.02.2019 10:00
debata
Newyorská boháčka Paris Hilton počas prehlaidky... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Newyorská boháčka Paris Hilton počas prehlaidky značky The Blonds a kolekcie Jeseň/Zima 2019 v New Yorku. Newyorská boháčka Paris Hilton počas prehlaidky značky The Blonds a kolekcie Jeseň/Zima 2019.

Kolekciu Jeseň/Zima 2019 predviedla slávna boháčka Paris Hilton, ktorú svet registruje už od účinkovania v šou Simple Life. Odvtedy ubehlo veľa času a z najstaršej zo súrodencov Hiltonovcov sa stala úspešná podnikateľka a celebrita. V utorok večer však na šou The Blonds bola predovšetkým sexi dračica. V strieborných minišatách.

Delilah Belle Hamlin na prehliadke The Blonds v...
Barron Hilton II a jeho manželka Tessa Hilton...
+9Barron Hilton II a jeho manželka Tessa Hilton...

Tridsaťsedemročná dídžejka a biznismenka potvrdila dobrú fyzickú formu a predviedla ukážkové nohy pod minidĺžkou šiat. Z hľadiska jej tlieskal jej mladší brat Barron, ktorého sprevádzala aj jeho manželka Tessa Hilton, inak grófku von Walderdorff, vďaka ktorej aj on získal šľachtický titul. Dvojica si zasadla do prvého radu a spoločne fotografovala dianie na móle.

Tam sa okrem Hiltonovej objavilo aj niekoľko vyzývavých modeliek, dvojica, ktorá predviedla takmer obnažné pozadie či známa drag queen Aquaria, víťazka reality-šou Ru Paul Drag Race. Záver potom patril raperke Lil'Kim.

Raperka Lil' Kim počas prehliadky The... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Raperka Lil' Kim počas prehliadky The Blonds Jeseň/Zima 2019 v New Yorku. Raperka Lil' Kim počas prehliadky The Blonds Jeseň/Zima 2019 v New Yorku.

Dáma, ktorá tají svoj dátum narodenia, vyšla na mólo v zlatom overale s výrazným dekoltom – v ňom sa k sebe tiesnilo jej výrazné poprsie. Fanúšička plastických operácií, ktorá už ani zďaleka nepripomína samu seba spred pár desaťročí, uzatvorila šou aj svojím vystúpením. Magnetizujúci obsah výstrihu však nepochybne zaujal minimálne rovnako ako jej rap.

Dvojica modeliek The Clermont Twins na... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Dvojica modeliek The Clermont Twins na prehliadke značky The Blonds kolekcie Jeseň/Zima 2019. Dvojica modeliek The Clermont Twins na prehliadke značky The Blonds kolekcie Jeseň/Zima 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Paris Hilton #provokácia #Lil Kim #The Blonds

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....