Julia Roberts, Rihanna či kráľovná Grammy: Toto sú najlepšie oblečené hviezdy!

Azda niet vhodnejšieho momentu ako uprostred sezóny filmových či hudobných cien vyhlásiť aj najštýlovejšie osobnosti šoubiznisu. Americký magazín People tak urobil v stredu podvečer a do jeho zoznamu sa tentoraz dostali veteránky, ale aj celkom nové tváre.

14.02.2019 11:30
debata (1)
Herečka Julia Roberts v kreácii Givenchy Haute... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julia Roberts v kreácii Givenchy Haute Couture. Herečka Julia Roberts v kreácii Givenchy Haute Couture.

Súčasťou tohto zoznamu je aj špeciálne vydanie, na obálke ktorého sa ocitla speváčka Lady Gaga. Tá svojimi módnymi kreáciami púta pozornosť už roky. V posledných mesiacoch zástupcovia People ocenili na nej, že sa pretransformovala z módnej rebelky na bohyňu v duchu zlatej éry Hollywoodu.

V zozname najlepšie oblečených žien súčasnosti sa ocitla napríklad speváčka Rihanna, pre ktorú sú podobné ocenenia celkom bežné. Jej variabilný štýl a ochota experimentovať či siahať po najnovších trendoch patria už roky medzi jej poznávacie znamenia.

Herečka a speváčka Lady Gaga  počas príchodu na...
Herečka a speváčka Lady Gaga pózuje fotografom...
+37Január 2019 – Lady Gaga
Na vyhlásení Zlatých...

Nováčikom v zozname je však napríklad kráľová tohtoročných Grammy, country speváčka Kacey Musgraves. Ocenili na nej najmä fakt, že prelomila zaužívané pravidlá aj estetiku, aká sa zvyčajne spája s country žánrom. Hviezda svoj vycibrený štýl potvrdila aj róbou Valentino na spomenutých Grammy či kreáciami od Versace alebo Balenciaga.

Speváčka Kacey Musgrave v kreácii Balenciaga. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Kacey Musgrave v kreácii Balenciaga. Speváčka Kacey Musgrave v kreácii Balenciaga.

Rovnako novou tvárou v zozname najštýlovejších žien je aj herečka Constance Wu, hviezda minuloročného rom-com hitu Crazy Rich Asians. Práve ona sa stala dokonalým stelesnením štýlu, ktorý je prezentovaný aj v spomenutom filme. Zachovala si však pritom civilnosť a dievčenský pôvab.

People do tohtoročného rebríčka zaradil aj veteránky ako Julia Roberts a Nicole Kidman. Prvú menoval za kráľovnú minimalizmu, druhú zase za elegantnú ikonu. V rebríčku sa však objavili aj afroamerické herečky Lupita Nyong'o a Tracee Ellis Ross či herečky Emma Stone a Emily Blunt spoločne s ich kolegyňou Amber Heardovou, ktorá si vyslúžila umiestnenie v zozname za svoje provokatívne, no štýlovo zvládnuté kreácie.

Herečka Constance Wu v šatách značky No.21. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Constance Wu v šatách značky No.21. Herečka Constance Wu v šatách značky No.21.

Samozrejme, časopis neopomenul ani slávnych mužov. Žiadnym prekvapením nie je, že sa v rebríčku ocitol herec Timothee Chalamet. Obleky od značiek ako Alexander McQueen či Haider Ackermann a „coolovosť“, s akou sa v nich predvádza, mu dodávajú nezameniteľný šmrnc. Pánsku zostavu doplnili aj herci Jeff Goldblum a Henry Golding či raper a spevák Childish Gambino, inak Donald Glover.

Viac si pozrite v našej galérii vyššie.

Herec Timothee Chalamet predstavil novinku... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Timothee Chalamet predstavil novinku Beautiful Boy na filmovom festivale v Londýne. Herec Timothee Chalamet predstavil novinku Beautiful Boy na filmovom festivale v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Rihanna #najlepšie oblečení #móda #Amber Heard #Nicole Kidman #Julia Roberts #People #štýl #Kacey Musgraves #Timothee Chalamet

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...