Ďalší triumf vojvodkyne Kate! (Ne)ohúrila aj v tejto róbe? Hlasujte vy

Je to len pár dní, čo sa vojvodkyňa Kate stala ozdobou vyhlásenia filmových cien BAFTA v Londýne. A je tu ďalší očarujúci look. Predviedla ho na slávnostnej benefičnej večeri.

14.02.2019 12:40
debata (7)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge, patrónka... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate z Cambridge, patrónka filantropických aktivít organizácie 100 Women in Finance prichádza na galavečeru v kreácii Gucci. Vojvodkyňa Kate z Cambridge, patrónka filantropických aktivít organizácie 100 Women in Finance prichádza na galavečeru v kreácii Gucci.

Už pred niekoľkými dňami sa trojnásobná matka zúčastnila na návšteve jednej z londýnskych škôl, ktorá má ako súčasť výuky aj hodiny psychológie a poskytuje tiež psychologickú podporu žiakom či samotným učiteľom. V duchu tematiky mentálneho zdravia sa udial aj jej stredajší oficiálny program, ktorý vyvrcholil slávnostným príhovorom na večeri v priestoroch múzea Victoria & Albert Museum.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v kreácii Gucci.
Vojvodkyňa Kate z Cambridge, patrónka...
+3Vojvodkyňa z Cambridge Kate prichádza na...

Manželka princa Williama dorazila na slávnostný večer pod názvom 100 Women in Finance Gala v kreácii Gucci. Tóny púdrovej ružovej doplnenej staroružovou na modeli z jemného šifónu 37-ročnej Kate mimoriadne svedčali a právom sa stala opäť ospevovanou dámou, čo sa týka módneho výberu. Objavili sa však aj kritické hlasy, že po filmovom večeri na cenách BAFTA sa jej nepodarilo prekonať vysoko nastavenú látku a že táto módna voľba bola priemerná,

zväčšiť Vojvodkyňa z Cambridge Kate na cenách BAFTA 10.... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa z Cambridge Kate na cenách BAFTA 10. februára 2019 (vľavo) a na galavečeri 100 Women in Finance v stredu 13. februára 2019. Vojvodkyňa z Cambridge Kate na cenách BAFTA 10. februára 2019 (vľavo) a na galavečeri 100 Women in Finance v stredu 13. februára 2019.

V stredu sa vojvodkyňa počas dňa, ešte pred slávnostným večerným gala, objavila aj na konferencii o duševnom zdraví v priestoroch Mercers Hall. V tvídovom sukňovom kostýme Dolce & Gabbana, tmavých hrubších pančuchách a semišových lodičkách Tod's.

Ako sa vám páčila Kate viac? Na cenách BAFTA v bielej róbe Alexander McQueen alebo v kreácii od Gucci na stredajšom gala? Hlasujte v našej ankete pod videom.

Video

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #krása #róba #Gucci #očarujúca

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...