Chňapne po nej svet módy? Krásna dcéra Zety-Jonesovej už oblieta prehliadky

Na to, aby pracovala v modelingovom priemysle, má ešte primálo rokov a chráni ju zákon. Dcéra slávnej hollywoodskej dvojice, herečky Catherine Zeta-Jonesovej a Michaela Douglasa, má však všetky predpoklady na veľkú kariéru.

15.02.2019 00:00
debata (2)
Herecký manželský pár Michael Douglas a... Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
Herecký manželský pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones a ich dcéra Carys Zeta Douglas (vpravo) na prehliadke Michaela Korsa. Herecký manželský pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones a ich dcéra Carys Zeta Douglas (vpravo) na prehliadke Michaela Korsa.

Len pätnásťročná Carys, ktorá je mladšou z dvojice súrodencov, sa objavila aj v stredu podvečer na prehliadke značky Michael Kors a okamžite pripútala pozornosť.

Samozrejme, určite aj preto, že po jej boku stáli obaja slávni rodičia. Douglas aj jeho waleská polovička prijali pozvanie slávneho dizajnéra, ktorý predstavil kolekciu Jeseň/Zima 2019.

Herečka Olivia Wilde na prehliadke Michael Kors. Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
Herečka Olivia Wilde na prehliadke Michael Kors. Herečka Olivia Wilde na prehliadke Michael Kors.

Ak by sa Carys nechala zlákať modelingovým biznisom, pravdepodobne by išlo o podobný príbeh raketového rastu a úspechu, ako v prípade Kaie Gerberovej – dcéry slávnej supermodelky Cindy Crawfordovej. Jediné, čo by mohlo byť v tomto prípade limitujúce, je fakt, že tínedžerka nie je až taká vysoká, ako si modeling žiada.

Nový prístup značiek k tvorbe reklamy a zveľaďovaniu mena sa však posledné roky zameriava práve na slávne tváre a tiež na svet sociálnych sietí. V tom prípade by Carys mohla mať veľké šance.

Herečka Kerry Washington na prehliadke Michaela... Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
Herečka Kerry Washington na prehliadke Michaela Korsa v New Yorku. Herečka Kerry Washington na prehliadke Michaela Korsa v New Yorku.

Mimochodom, uplynulý týždeň sa niesol v znamení rodinných dvojíc na spoločenských akciách. Pred objektívmi sa predviedla Uma Thurman s dcérou Mayou Hawkeovou, ale aj herečka Tilda Swinton s dcérou Honor Swinton Byrne. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modeling #móda #New York #Catherine Zeta-Jones #Michael Kors #Carys Zeta Douglas

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...