Česko-Slovenský ples: Prišla Verešová aj Trávníček, v róbach žiarili tieto dámy!

Plesová sezóna sa chýli k svojmu záveru. Počas uplynulého víkendu v jej znamení opäť ožili priestory Obecného domu v Prahe. Hostia sa tu zabávali na Česko-Slovenskom plese a zišli sa tu osobnosti z oboch strán česko-slovenskej hranice.

18.02.2019 11:30
debata (2)
Lucia Hablovičová a jej kamarát - dizajnér... Foto: Peter Frolo
Lucia Hablovičová a jej kamarát - dizajnér Boris Hanečka, ktorý zhotovil aj jej šaty. Lucia Hablovičová a jej kamarát - dizajnér Boris Hanečka, ktorý zhotovil aj jej šaty.

Šiesty ročník akcie, ktorá je oslavou česko-slovenských vzťahov a priateľstva dvoch krajín, si nenechali ujsť mnohé krásne dámy, známe tváre z rozličných oblastí života, podnikatelia či niektorí členovia politickej elity.

Bývalá česká kráľovná krásy a modelka Nikol...
Bývalá riaditeľka Miss Slovensko, dnes...
+48Lucia Hablovičová a jej kamarát - dizajnér...

Česko-Slovenský ples je už tradíciou pre speváčku Celeste Buckingham, ktorá však tento rok prvýkrát dorazila do Obecného domu v spoločnosti nového partnera Aleša Mlátilíka. Partnerským debutom bol večer aj pre speváčku Moniku Bagárovú, ktorá bola neprehliadnuteľná v kreácii Poner. Po jej boku sa spokojne usmieval nový priateľ – zápasník Makhmud Muradov.

Medzi partnerské dvojice, ktoré lákali pozornosť objektívov, však patril aj herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou či Félix Slováček s partnerkou Luciou Gelemovou. Bývalá Miss Nikol Švantnerová (neprehliadnuteľná vďaka róbe Poner) a jej futbalista Patrik Dressler dávali najavo svoje city aj bozkami a objatiami. Podobne ako miliardár Karel Janeček.

Speváčka Monika Bagárová debutovala na... Foto: Peter Frolo
Speváčka Monika Bagárová debutovala na spoločenskej akcii s novým partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom. Speváčka Monika Bagárová debutovala na spoločenskej akcii s novým partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom.

Vôbec prvýkrát podujatie absolvovala napríklad speváčka Katarzia či bývalý generálny riaditeľ RTVS Václav Mika s manželkou, bratislavský župan Juraj Droba s manželkou alebo česká Miss Earth 2015 a módna blogerka Karolína Mališová.

V centre pozornosti sa okamžite po príchode ocitla modelka Andrea Verešová, ktorú v Česku doslova „žerú“. „Zakaždým sem prídem rada, pretože sú tu sami skvelí ľudia a výborná atmosféra,“ prezradila pre Pravdu Verešová. „Spojenie Česka a Slovenska mám rada. Tradícia, história, spoločné roky – to nás stále spája a je krásne si to pripomínať,“ uviedla bývalá Miss Slovensko, ktorá žiarila v kreácii od Jany Pištejovej. Tá obliekla aj spomenutú Mališovú.

Andrea Verešová prišla aj s manželom Danielom... Foto: Pavel Dvořák
Andrea Verešová prišla aj s manželom Danielom Volopichom. Andrea Verešová prišla aj s manželom Danielom Volopichom.

Očarujúca bola aj Lucia Hablovičová, ktorá dorazila na akciu v šatách od Borisa Hanečku. A s dizajnérom osobne ako svojím garde. Okrem návštevy podujatia už tradične Hablovičová umocňuje aj charitatívny rozmer plesu – je jeho ambasádorkou. Tento rok hostia podporili nadačný fond Pink Bubble niekdajšej topmodelky Martiny Šmukovej a Hablovičová spolu s ňou vyzdvihli snahu a ochotu pomôcť. „Nadačný fond podporuje onkologicky chorých ľudí, najmä mladých – aby nestrácali svoju nádej, aby stále mali sny, dokázali žiť šťastným životom,“ vysvetlila pre Pravdu Hablovičová. Prvýkrát tento rok sa po jej boku na pódiu objavila aj spomenutá Šmuková, stala sa z nej ambasádorka charitatívneho poslania pre Česko.

Jeden z organizátorov Česko-slovenského plesu... Foto: Pavel Dvořák
Jeden z organizátorov Česko-slovenského plesu Lumír Mati a dve dámy, ktoré sa zaslúžili aj o charitatívny rozmer plesu - Lucia Hablovičová (vľavo) a Martina Šmuková. Jeden z organizátorov Česko-slovenského plesu Lumír Mati a dve dámy, ktoré sa zaslúžili aj o charitatívny rozmer plesu - Lucia Hablovičová (vľavo) a Martina Šmuková.

Slovensko malo svojho zástupcu, respektíve zástupkyňu aj priamo v moderátorskej dvojici. S hercom Martinom Dejdarom hostí sprevádzala jojkárska moderátorka Lucia Barmošová. Tiež v kreácii od Borisa Hanečku. „Organizátori urobili fantastický hudobný výber, hostia mohli vidieť balet, vážnu hudbu, populárnu hudbu. A na tomto si ja vždy zgustnem. V prestávkach, keď mám čas, si to idem vypočuť a nasať atmosféru. Veľmi sa mi to páči,“ skonštatovala Barmošová, ktorá v minulosti moderovala aj Ples v opere.

Moderátorská dvojica Lucia Barmošová (v šatách... Foto: MARTIN ZEMAN www.datelier.cz
Moderátorská dvojica Lucia Barmošová a Martin Dejdar. Moderátorská dvojica Lucia Barmošová (v šatách od Borisa Hanečku) a Martin Dejdar.

Zo spomenutého hudobného programu je nepochybne nutné spomenúť mená ako Hana Zagorová, Mária Čírová, Tereza Kerndlová, Adam Ďurica, Carmel Paradise a Celeste Buckingham či skupinu No Name. Všetci spomenutí postupne zabávali hostí v niekoľkých sálach Obecného domu, ktorý ponúkol svoje očarujúce priestory stovkám pozvaných hostí a ich chuti uzatvoriť plesovú sezónu vo veľkom štýle.

Speváčka Hana Zagorová bola jednou z hlavných... Foto: Martin Zeman
Speváčka Hana Zagorová bola jednou z hlavných hviezd programu. Speváčka Hana Zagorová bola jednou z hlavných hviezd programu.

Podujatie, ktoré si už stihlo vybudovať svoju tradíciu a rokmi neustále vylepšuje svoje renomé, právom patrí medzi top plesové akcie v tunajších končinách. A bolo to vidieť na nálade, ale aj samotnom záujme hostí o ples. “Radi by sme sa poďakovali našim vzácnym hosťom, partnerom aj všetkým, vďaka ktorým sme sa mohli stretnúť," odkázal riaditeľ Česko-Slovenského plesu Radovan Čaplovič, ktorý akciu organizuje spoločne s manažérom a producentom Lumírom Matim.

Zároveň v uplynulú sobotu večer pozvali všetkých na budúcoročný 7. ročník, ktorý bude symbolicky venovaný pripomienke 140. výročia narodenia generála Milana Rastislava Štefánika a taktiež svetoznámemu československému rodu Baťovcov.

Pozrite si video tu:

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #krása #akcia #móda #tanec #zábava #Monika Bagárová #Andrea Verešová #Lucia Barmošová #Lucia Hablovičová #róby #Česko-slovenský ples

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...