Doplniť aj zachrániť sa! Barmošová strávila plesovú noc po boku Dejdara

Na televíznej obrazovke je zvyknutá na jedného sparing partnera, počas Česko-Slovenského plesu ho musela moderátorka Lucia Barmošová vymeniť za iného - herca Martina Dejdara.

19.02.2019 00:00
debata
Moderátorská dvojica Lucia Barmošová (v šatách... Foto: MARTIN ZEMAN www.datelier.cz
Moderátorská dvojica Lucia Barmošová a Martin Dejdar. Moderátorská dvojica Lucia Barmošová (v šatách od Borisa Hanečku) a Martin Dejdar.

Pre Pravdu neskôr prezradila, že hoci je príjemné moderovať vo dvojici, má to aj isté odlišnosti od sólovej práce. „Čo sa týka prípravy scenára, je určite o niečo striktnejší a presnejšie rozdelený. Treba vedieť, kto by sa mal čoho dotknúť, aby jedného z nás nebolo veľa. Keď máte po boku partnera, príprava je dôkladnejšia. Predsa len, ak je človek sám, sám si aj určuje, čo kedy povie, ako dlho sa bude venovať tomu a tomu,“ vymenovala Barmošová.

„S partnerom je to príjemné – vieme sa dopĺňať, vieme sa aj zachrániť, keď niekomu niečo vypadne, ale je to tiež zodpovednejšie,“ zhrnula ešte.

Bývalá česká kráľovná krásy a modelka Nikol...
Bývalá riaditeľka Miss Slovensko, dnes...
+48Lucia Hablovičová a jej kamarát - dizajnér...

Počas slávnostného večera v pražskom Obecnom dome sa predstavila hosťom v šatách od Borisa Hanečku. Zhodou okolností v jeho kreácii moderovala pred pár rokmi aj Ples v opere. „Napadol mi ako prvý a povedal áno,“ vysvetlila s úsmevom blondínka. „Sedí mi nielen ako dizajnér, ale aj ako človek, takže tá voľba bola asi taká logická,“ pokračovala Barmošová, ktorá výrazné modré šaty s trblietavým efektom doladila aj šperkmi Monde D'Alexandra.

O plesovej móde na Slovensku aj v Česku má moderátorka dobrú mienku. „Aj tu je naozaj veľa krásne oblečených žien,“ zhodnotila 6. ročník Česko-Slovenského plesu. „Nemám pocit, že by som za svoju kariéry moderátorky stretla na plese vyslovene nepekne oblečenú dámu,“ doplnila ešte.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #partner #vkus #Boris Hanečka #ples #Lucia Barmošová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...