Futbalové manželky: Fabregas ukázal zvodnú maminu, Figo a Puyol krásne blondínky!

Na pondelňajšom vyhlásení cien Laureus Sport Awards nechýbali ani reprezentanti zo zeleného trávnika. A neprišli sami. Po boku žiarili ich pôvabné polovičky.

20.02.2019 00:00
debata
Bývalý kapitán FC Barcelona Carles Puyol a jeho... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Bývalý kapitán FC Barcelona Carles Puyol a jeho manželka Vanessa Lorenzo. Bývalý kapitán FC Barcelona Carles Puyol a jeho manželka Vanessa Lorenzo.

Pozvanie do Monaka prijal už tradične portugalský rodák Luis Figo, ktorý hrával napríklad v kluboch ako Real Madrid či Inter Miláno. Nechýbala však po jeho boku ani manželka Helen Svedin, ktorej povedal áno v roku 2001.

Pôvabná blondínka, ktorá je bývalou modelkou, odložila kariéru na klinec a porodila Figovi tri deti. Hoci v októbri oslávila 44. narodeniny, stále vyzerá očarujúco a otočí sa za ňou nejedna hlava. Na športových cenách to určite nebolo inak.

Futbalista Luis Figo a jeho pôvabná manželka... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Futbalista Luis Figo a jeho pôvabná manželka zdravia fotografov. Futbalista Luis Figo a jeho pôvabná manželka zdravia fotografov.

Platí to aj o Vanesse Lorenzovej, ktorá je už roky vernou spoločníčkou a manželkou Carlesa Puyola, niekdajšieho obrancu a kapitána Barcelony. Hoci aj v prípade Lorenzovej by niekoho mohlo napadnúť, že pochádza zo severských krajín, je to rodáčka priamo z Barcelony.

Dvojica však tvorí pár pomerne krátko. Začali spolu randiť v roku 2012 a o rok neskôr ohlásili aj príchod prvého potomka – dcérky Manuely. Lorenzo, ktorá je tiež bývalou modelkou a objavila sa už v magazínoch ako Vogue, Elle či Glamour, oslávila v januári 42. narodeniny. Na červenom koberci v Monaku bola očarujúca a pôsobila nesmierne mladistvo.

Futbalista Cesc Fabregas a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Claude Paris
Futbalista Cesc Fabregas a jeho manželka Daniella Semaan. Futbalista Cesc Fabregas a jeho manželka Daniella Semaan.

Do tretice sa na cenách Laureus Sport Awards objavil aj futbalista Cesc Fabregas, ktorý sa len minulý rok oženil s libanonskou rodáčkou Daniellou Seemanovou. Táto obdarená brunetka, ktorá je od 31-ročného Fabregasa staršia o dvanásť rokov a stihla už priviesť na svet štyri deti, zaujala najodvážnejším outfitom. Ako jedna z mála sa totiž na akcii objavila v minišatách. Pozornosť pútal aj obsah jej dekoltu pod priehľadnými čipkovanými šatami, ktoré lemovali pštrosie pierka.

O tom, či ide o vycibrený módny štýl, by sa dalo diskutovať. Jedno je však isté – Fabregas je zo svojej partnerky skrátka paf – veď si pozrite našu bohatú galériu.

Futbalista Cesc Fabregas a jeho partnerka...
Bývalý kapitán FC Barcelona Carles Puyol a jeho...
+15Bývalá rumunská gymnastka, majiteľka piatich...

VIDEO: Pozrite si, aký bol Česko-Slovenský ples

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #futbal #manželka #pôvab #Cesc Fábregas #Luís Figo #Laureus Sport Awards

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...