Krásna Emma Watson u (prikrčeného) Macrona: Téma dňa - rovnosť pohlaví!

Už nejaký čas sa angažuje v boji za rovnoprávnosť pohlaví. Herečka Emma Watson prišla tieto aktivity podporiť aj do Francúzska, kde sa stretla s prezidentom Emmanuelom Macronom.

20.02.2019 13:00
debata (6)
Francúzsky prezident Emmanuel Macron a vedľa... Foto: SITA/AP, Yoan Valat
France G7 Women's Francúzsky prezident Emmanuel Macron a vedľa neho vľavo britská herečka Emma Watson na stretnutí počas konferencie Gender Equality. Francúzsky prezident Emmanuel Macron a vedľa neho vľavo britská herečka Emma Watson na stretnutí počas konferencie Gender Equality.

Dvadsaťosemročná hviezda z potterovskej ságy sa pripojila k víťazkám Nobelovej ceny v niekoľkých kategóriách a tiež aktivistkám za ľudské práva, aby spoločne s Macronom diskutovali o zlepšení pozície žien – nielen vo Francúzsku, ale aj vo svete.

Už v roku 2014 bola Watson, ktorá sa mimochodom narodila v Paríži, menovaná za veľvyslankyňu dobrej vôli Organizácie spojených národov, stala sa tiež ambasádorkou kampane HeForShe, ktorá sa cieli práve na zlepšenie postavenia žien a rodovú rovnosť.

zväčšiť Herečka Emma Watson, (v strede vpravo) a ďalšie... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Herečka Emma Watson, (v strede vpravo) a ďalšie ženy prichádzajú do Elyzejského paláca v Paríži. Herečka Emma Watson, (v strede vpravo) a ďalšie ženy prichádzajú do Elyzejského paláca v Paríži.

Na parížskom summite sa Watson v elegantnom vzorovanom nohavicovom kostýme a svojmu „biznis“ looku vdýchla aj trošku francúzskeho šarmu. O tom, čo sa podarilo v Elyzejskom paláci dosiahnuť, sa zatiaľ nevie. Herečka, ktorá si naposledy zahrala v snímkach Kráska a zviera a The Circle, však vyhlásila, že táto aktivita je beh na dlhé trate a ona sa neplánuje vzdávať, ale chce vytrvať.

Pozrite si video z Česko-Slovenského plesu:

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #Emma Watson #rodová rovnosť #Emmanuel Macron

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...