Móda z Brit Awards: Dua Lipa bodovala, Pink zožltla... a Beer ukázala (pri)veľa!

Ďalší večer výročných cien sa konal v stredu v Londýne. Rozdávali sa hudobné Brit Awards a na červenom koberci sa striedali hviezdy a hviezdičky britského hudobného priemyslu s tými spoza hraníc.

21.02.2019 09:29
debata (1)
Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Christopher... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Christopher Kane, v šatách priamo z móla, ktoré prezentovali deň pred konaním Brit Awards. Speváčka Dua Lipa prišla v kreácii Christopher Kane, v šatách priamo z móla, ktoré prezentovali deň pred konaním Brit Awards.

Ani táto udalosť sa nezaobišla bez pozornosti médií a fanúšikov a, samozrejme, módnych kritikov. Brit Awards patria na starom kontinente medzi podobne významné ocenenia ako v USA Grammy. Niet divu, že ani prítomné dámy (väčšinou) nepodcenili svoju prípravu naň.

Britská hviezdička Tallia Storm v kreácii Dolce...
Renee Puente a Matthew Morrison si takto...
+21Spevák Sam Smith.

Azda najprekvapivejší bol vzhľad speváčky Dua Lipy. Príťažlivá a talentovaná kráska zaujala najmä v móde zbehlých nadšencov kreáciou od Christophera Kanea. Išlo totiž o šaty, ktoré sa iba dva dni predtým objavili na móle v Londýne ako súčasť novej dizajnérovej kolekcie. Lipa sa tak stala doslova jeho novou modelkou. Exkluzivita modelu bola nespochybniteľná.

Speváčka Pink pózuje počas príchodu na... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Speváčka Pink pózuje počas príchodu na odovzdávanie britských hudobných cien Brit Awards 2019 v šatách značky Cushnie. Speváčka Pink pózuje počas príchodu na odovzdávanie britských hudobných cien Brit Awards 2019 v šatách značky Cushnie.

Na červenom koberci sa tento rok objavila aj speváčka Pink, ktorej organizátori odovzdali cenu za výnimočný prínos. V žiarivých žltých šatách Cushnie predviedla svoj typický štýl – splývavú látku, nie až tak definujúcu krivky a postavu, skôr ich skrývajúcu. A k tomu koženú bundičku, lebo rockové vplyvy sú v jej tvorbe nespochybniteľné.

Jeden z najodvážnejších modelov večera patril Madison Beerovej, modelke a bývalej priateľka mladého Brooklyna Beckhama. V trblietavej bielej kreácii, ktorá bola priehľadná a odhaľovala Beerovej spodnú bielizeň, vyzerala luxusne a pritom veľmi zvodne. Tak trošku pritom pripomínala dávnejší model speváčky Rihanny, v ktorom sa objavila pred pár rokmi tiež na udeľovaní cien.

Dídžejka a modelka Madison Beer prišla v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Dídžejka a modelka Madison Beer prišla v priehľadnej kreácii. Dídžejka a modelka Madison Beer prišla v priehľadnej kreácii.

Sexepíl a provokatívna prezentácia sa roky spája aj s britskou modelkou Abbey Clancy. A ona sa ich nevzdala ani vo štvrtok večer. Hoci je tehotná, navliekla sa do zelených šiat s výrazným rozparkom, aby tak odhalila príťažlivé dlhé nohy.

Medzi pozvanými dámami zaujala aj speváčka Jess Glynne v sofistikovanej kreácii Vivienne Westwood Couture či speváčka Florence Welch v éterickej čipkovanej kreácii Gucci. V zozname ďalších hostí nechýbali mená ako Jorja Smith, Emma Bunton či Tallia Storm a Paloma Faith. Všetky si pozrite v našej galérii.

Speváčka Florence Welch z formácie Florence and... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Speváčka Florence Welch z formácie Florence and the Machine. Speváčka Florence Welch z formácie Florence and the Machine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Brit Awards #Pink #Jess Glynne #Madison Beer #Dua Lipa

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...