Toto telo je škoda obliekať! Dokonalá Bündchen vymenila bikiny za gala

Pred pár dňami si ešte jeden z najslávnejších párov sveta, Gisele Bündchen a Tom Brady, užíval dovolenku na slnečnej Costa Rice.

23.02.2019 00:00
debata (1)

Fotografie manželky najoslavovanejšieho hráča Super Bowlu obleteli svet – vo svojich 38-rokoch a po dvoch deťoch sa pýši telom, ktoré má jediný prívlastok – dokonalé.

Gisele Bündchen dovolenku je Costa Rice. Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Gisele Bündchen dovolenku je Costa Rice.

Obaja sa aktuálne ukázali na červenom koberci síce oblečení, ale o nič menej očarujúci. Hráč tímu New England Patriots sprevádzal svoju manželku na udeľovanie cien inštitútu UCLA – Science Gala v Beverly Hills, za podporu enviromentálnych projektov. Brazílska rodáčka sa už roky venuje projektom na ochranu dažďových pralesov. Ako uvádza Variety, krásna Bündchen na pódiu povedala: „Všetko a všetci sme prepojení a bez prírody nedokážeme existovať. Naša planéta potrebuje našu starostlivosť viac než kedykoľvek predtým.“ Spolu s ňou si ocenenie počas večera prevzala aj herečka a speváčka Barbara Streisand.

Gisele Bündchen a Tom Brady na Science Gala v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Gisele Bündchen a Tom Brady Gisele Bündchen a Tom Brady na Science Gala v Beverly Hills.

No bola to práve vysoká Bündchen, ktorá pred objektívmi doslova vyrážala dych. Jej telo zahaľovala biela róba hladkého strihu s asymetrickým vrchným dielom z dielne dizajnérky Stelly McCartney, blond hriva jej vo veľkých vlnách padala na plecia. Zlatistá pokožka slávnej a dlhé roky najlepšie platenej modelky sveta bola jej krásnym šperkom.

41-ročný Brady sa od svojej manželky nepohol ani na krok, pred objektívmi si vymenili niekoľko bozkov. Dvojica sa pred oltár postavila v roku 2009 a z ich manželstva pochádzajú dve deti – syn Benjamin a dcéra Vivien.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....