Molnárová naostro, Sklovska piate cez deviate a táto misska! Spoznáte ju vôbec?

Postavičky z domácej šoubiznisovej scény sa zišli na štvrtkovom krste knihy autorky a návrhárky Rebeccy Justh. Knižka o večne mladom životnom pocite prilákala najmä zrelšie dámy, ktoré zjavne zdieľajú podobný životný názor.

22.02.2019 16:12
debata (3)
Spisovateľka Rebecca Justh (vľavo) a speváčka... Foto: Profimedia
Spisovateľka Rebecca Justh (vľavo) a speváčka Marcela Molnárová. Spisovateľka Rebecca Justh (vľavo) a speváčka Marcela Molnárová.

Speváčka Marcela Molnárová prekvapila v dlhých čiernych kožených šatách s transparentným pruhom na boku. Keď sa obrátila k objektívom, bolo jasné jedno – táto päťdesiatnička si pod šaty bielizeň obliecť nemohla.

V jej prospech však nepochybne svedčí fakt, že postavu má stále veľmi príťažlivú. Konieckoncov, takúto formu sa darí udržiavať aj spomenutej knižnej autorke či napríklad ďalšej hosťke Sise Sklovskej.

Speváčka Sisa Sklovska. Foto: Profimedia
Speváčka Sisa Sklovska. Speváčka Sisa Sklovska.

Keď príde reč na odevný štýl, tam už sa otvára priestor na diskusiu. Bola to práve Sklovska, ktorá doslova udrela do očí svojím denimovým rozpačitým mixom v kombinácii s niekoľkými tónmi žltej farby. Čižmy na šnurovanie, k nim hrubé horčicové pančuchy, dotrhaná minisukňa či bundička s florálnymi aplikáciami a kučierky v duchu sladkých 80-tych rokov. Takúto „pastvu“ pre oči veru dlho domáca scéna nezažila. Ale Sklovska vyzerala byť so sebou spokojná – a čo viac treba…

Bývalá misska Lucia Senášiová. Foto: Profimedia
Bývalá misska Lucia Senášiová. Bývalá misska Lucia Senášiová.

Medzi pozvanými sa objavila aj bývalá kráľovná krásy zo súťaže Miss Universe SR Lucia Senášiová. Modelka, ktorá dlhé roky žila a pôsobila v Taliansku, dorazila v čiernobielej kombinácii, s klobúkom a so značkovou kabelkou Yves Saint Laurent a po celý večer nestrácala úsmev z pier.

Krstným otcom knihy s titulom Mám 62, no a čo! sa stal Fedor Flašík. Medzi ďalšími hosťami nechýbal ani Martin Šmahel či Peter Justin Topoľský.

Pozrite si video s Darou Rolins, v ktorom hovorí o kariére aj súkromí

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Sisa Sklovska #Lucia Senášiová #Marcela Molnárová

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...