Deppova krásna dcéra aj smutná Bellucci! Dámy ozdobili filmové ceny Cézar

Dva dni pred rozdávaním prestížnych Oscarov sa filmové ceny rozdávali aj v Paríži. Národné ocenenia Cézar putovali do rúk najlepších hercov a herečiek, jednu si však odniesol aj Robert Redford.

23.02.2019 08:38
debata
Herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel Haute... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel Haute Couture na 44. ročníku cien Cézar. Herečka Lily-Rose Depp v kreácii Chanel Haute Couture na 44. ročníku cien Cézar.

Americký herec, režisér a riaditeľ filmového festivalu Sundance pricestoval do Európy, aby si v metropole Francúzska prevzal Čestného Cézara za celoživotný prínos filmu. Odovzdala mu ho herečka Kristin Scott Thomas, ktorá je čestnou prezidentkou týchto ocenení.

Herečka Monica Bellucci.
Herečka Rossy de Palma prišla odovzdať cenu pre...
+9Herečka Lea Drucker si odniesla cenu pre...

Medzi víťazmi večera sa ocitli snímky ako Custody či Guy (v anglickom znení), v ktorých excelovala herečka Lea Drucker či Alex Lutz. Snímka Custody od Xaviera Legranda si odniesla aj cenu pre najlepší film roka.

Pozornosť, samozrejme, pútali aj krásne dámy. A asi nikoho neprekvapilo, že tentoraz večeru dominovala značka Chanel. V šatách z poslednej kolekcie haute couture sa objavila mladá Lily Rose Depp, ktorá bola múzou pre zosnulého dizajnéra Karla Lagerfelda od jej útleho detstva. Rovnako obdivne vzhliadal návrhár aj k jej matke – speváčke Vanesse Paradisovej.

Nemecko-americká herečka Diane Kruger prichádza... Foto: TASR/AP, Thibault Camus
Nemecko-americká herečka Diane Kruger prichádza na odovzdávanie 44. ročníka ceny César za rok 2019 v Paríži v kreácii Chanel. Nemecko-americká herečka Diane Kruger prichádza na odovzdávanie 44. ročníka ceny César za rok 2019 v Paríži v kreácii Chanel.

Lily Rose Depp v čiernej čipkovanej kreácii so zatkávanými trblietavými niťami vyzerala očarujúco a nesmierne elegantne. Podobne sa podarila aj stávka herečky Diane Krugerovej, ktorá si zase obliekla čierno-zlatú kreáciu Chanel z kolekcie Métiers D'Art inšpirovanej egyptskou estetikou. Práve Kruger si Lagerfelda aj uctila v špeciálnom príhovore. Nemecký návrhár podľa jej slov obliekal najväčšie hviezdy a jeho výtvory nechýbali na žiadnom z „červených kobercov“ v Cannes.

Herec Robert Redford si prevzal cenu Čestný... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herec Robert Redford si prevzal cenu Čestný Cézar od Kristin Scott Thomasovej. Herec Robert Redford si prevzal cenu Čestný Cézar od Kristin Scott Thomasovej.

Medzi pozvanými hviezdami bola napríklad aj talianska rodáčka Monica Bellucci či španielska herečka Rossy De Palma. Viac si pozrite v našej galérii.

Nižšie si môžete pozrieť videorozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej kariére, slobode, tvorbe či publicite.

VIDEO:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #film #Diane Kruger #Monica Bellucci #Chanel #Cézar #Lily Rose Depp

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...