Lady Gaga s diamantom za 40 miliónov dolárov! Nosila ho aj Audrey Hepburn

Veľkolepý moment na červenom koberci si speváčka a herečka Lady Gaga dokáže užiť s poriadnou parádou. Tá oscarová mala viac ako 140 rokov a 120 karátov!

25.02.2019 08:10
debata
Video

Reč je o luxusnom náhrdelníku so žltým diamantom z dielne Tiffany, ktorý si nominovaná herečka a speváčka oblečená do sošnej róby Alexander McQueen vzala na krk na ceremoniál 91. ročníka udeľovania cien Americkej filmovej akadémie. Pozornosť pritiahla takmer okamžite.

Ako píše televízia ABC na svojej internetovej stránke, išlo o klenot, ktorý si v 60-tych rokoch minulého storočia na jedno zo stretnutí s médiámi vzala na krk aj herečka Audrey Hepburn. Vtedy bol ešte žltý diamant zasadený v inom náhrdelníku.

zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga s luxusným... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka a herečka Lady Gaga s luxusným náhrdelníkom Tiffany so žltým diamantom. Speváčka a herečka Lady Gaga s luxusným náhrdelníkom Tiffany so žltým diamantom.

Odborníci odhadujú cenu viac ako 120-karátového diamantu na 40 miliónov dolárov, ale zástupcovia značky Tiffany tvrdia, že je jeho hodnota „nevyčísliteľná“.

Žltý klenot objavili v roku 1877 v Južnej Afrike a ako surový kameň ho previezli do Paríža. Tam ho šikovné ruky klenotníkov vybrúsili do súčasnej podoby. Samotný náhrdelník, kde žltý diamant doplnili brilianty a diamanty, obsahuje dokopy 481 drahých kameňov.

Herečka Emma Stone stavila na kreácii Louis...
Herečka Gemma Chan v šatách Valentino Haute...
+83Herečka Michelle Yeoh v róbe Elie Saab Haute...

Pozrite si video: Dara Rolins hovorí o šoubiznise, publicite aj slobode

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #móda #červený koberec #Oscar #diamant #milión #Tiffany

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....