Hilmerová či Mirgová vzali na animák ratolesti! Motivujú aj zadaného Fašianga?

Už od minulého štvrtka sa v slovenských kinách premieta tretí film z animovanej série Ako si vycvičiť draka. Jeho premiéru si nenechali ujsť ani známe tváre. A najmä ich ratolesti.

27.02.2019 09:49
debata
zväčšiť Speváčka Dominika Mirgová vzala na premiéru Ako... Foto: CinemArt SK
Speváčka Dominika Mirgová vzala na premiéru Ako si vycvičiť draka 3 celú rodinu. Speváčka Dominika Mirgová vzala na premiéru Ako si vycvičiť draka 3 celú rodinu.

Do bratislavského kina zavítali mnohí šoubiznisoví prominenti, aby si aj s členmi svojej rodiny mohli pozrieť novinku, ktorá dostala slovenský dabing a ktorá je pokračovaním úspešných animákov.

Moderátorka Lucia Forman Habancová s dcérkou.
Raper Majself na premiére Ako si vycvičiť draka 3.
+9Na premiéru Ako si vycvičiť draka 3 celú rodinu...

Medzi hosťami nechýbala napríklad herečka Monika Hilmerová s partnerom Jarom Bekrom a obe ich deti – dcéra Zara a syn Leonard. Celú rodinku do kina vzala aj speváčka Dominika Mirgová, ktorá posledné týždne prekvapuje aj zmenou imidžu a ženskejším elegantnejším štýlom.

Už tradične na premiére v kine nechýbali ani moderátorky Lucia Forman Habancová a Miriam Kalisová. Kým zvyčajne chodia na slávnostné premiéry samy, ale s kamarátskym garde – tentoraz dostali prednosť ich dcéry. A to platilo aj pre Mareka Majeského.

zväčšiť Rodinka herečky Moniky Hilmerovej a jej... Foto: CinemArt SK
Rodinka herečky Moniky Hilmerovej a jej partnera Jara Bekra na filmovom predstavení. Rodinka herečky Moniky Hilmerovej a jej partnera Jara Bekra na filmovom predstavení.

Jeho markízacky kolega Marek Fašiang síce rodinu zatiaľ nemá, ale ktohovie, možno ho počet detí v kinosále motivuje k tomu, aby s partnerkou Terezou začali nad jej založením uvažovať. Fašiang si vo filme strihol jeden z hlasov animovaných postáv a tak si „svoj počin“ prišiel aj osobne pozrieť.

Diváci v kinách budú okrem neho počuť aj hlasy hercov ako Ivo Gogál, Daniel Fischer, Tatiana Kulíšková či Dušan Szabo. Animovaný film sa dokonca premieta aj v 3D verzii a verzie pre IMAX.

Herec Marek Fašiang s partnerkou Terezou.... Foto: CinemArt SK
Herec Marek Majeský a jeho dcérka. Herec Marek Fašiang s partnerkou Terezou. Fašiang v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 3 aj daboval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Monika Hilmerová #Dominika Mirgová #animák #Marek Fašiang

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...