Meghan u marockého kráľa ako víla v modrej. Potom... iba sama s Harrym!

Jeden deň len pre seba dopriali britskému kráľovskému páru organizátori ich pracovného programu v Maroku. V utorok večer však potom musela tehotná Meghan a jej manžel, princ Harry, odletieť z krajiny domov.

26.02.2019 17:00
debata (4)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera.

Návšteva šľachtického páru, ktorý v Maroku zastupoval samotnú kráľovnú Alžbetu II., sa niesla v znamení priateľských stretnutí a oficiálnych návštev vybraných miest. Záverečný deň potom patril odovzdaniu listu od britskej kráľovnej panovníkovi Mohamedovi VI.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+15Princ Harry a jeho manželka Meghan počas...

Ani tentoraz vojvodkyňa, ktorá sa stala novou svetovou celebritou a o ktorej s obľubou čítajú aj slovenskí čitatelia (áno, to je aj dôvod, prečo o nej tak často píšeme!), nesklamala na módnom poli.

Hneď úvodný prílet do krajiny sa niesol v znamení príťažlivej červenej kreácie Valentino, ktorá vzdala hold hostiteľom a ich národnej vlajky v červených farbách. Na záver svojich oficiálnych povinností si tehotná herečka, ktorá musela svoje povolanie zavesiť na klinec, užila v krásnych letných šatách po zem.

Počas návštevy Andalúzskych záhrad v marockom... Foto: Reuters, POOL
Počas návštevy Andalúzskych záhrad v marockom Rabate vítala manželov Harryho a Meghan dievčina s kvetinkou. Počas návštevy Andalúzskych záhrad v marockom Rabate vítala manželov Harryho a Meghan dievčina s kvetinkou.

Modrá farba, vzor s kvetinovým motívom v duchu dekorácií marockých palácov, ľahučký a luxusný materiál – vojvodkyňa stavila na kreáciu z dielne značky Carolina Herrera a vyslúžila si údajne pochvalu aj od princezien či kompliment od korunného princa.

Manželská dvojica stihla ešte v pondelok návštevu Andalúzskych záhrad či napríklad jazdecký športový komplex, v ktorom sa venujú aj hipoterapii – liečbe detí pomocou prítomnosti či činností v spoločnosti špeciálne cvičených koní.

Program manželov na najbližšie týždne zatiaľ známy nie je. Keďže sa však hovorí o tom, že termín pôrodu Meghan sa blíži (mal by byť niekedy v apríli), pravdepodobne si posledné týždne pred príchodom prvého dieťatka užije v súkromí a bez pracovných povinností.

VIDEO: Pozrite si garderóbu tehotnej Meghan

Video

VIDEO: Speváčka Dara Rolins o kariére, slobode či publicite

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #princ Harry #Maroko #Carolina Herrera #Rabat #vojvodkyňa Meghan

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...