Schindlerová na premiére vášnivej novinky. Prišiel aj Jaroš či mamina Mamba!

Do slovenských kín vstupuje konečne novinka s britskou herečkou Keirou Knightleyovou pod názvom Colette - Príbeh vášne. Jej premiéru si nenechali ujsť mnohé známe tváre.

28.02.2019 11:31
debata
Niekdajší finalisti Superstar Martina... Foto: Be Well Media
Niekdajší finalisti Superstar Martina Schindlerová a Miro Jaroš vyzerajú takto po rokoch. Niekdajší finalisti Superstar Martina Schindlerová a Miro Jaroš vyzerajú takto po rokoch.

V utorok sa v priestoroch jedného z bratislavských multiplexov konala slávnostná premiéra filmového príbehu o spisovateľke odvážnych románov. A organizátorom sa podarilo prilákať mnohé slovenské celebrity. Publicita predsa nikdy nie je na škodu a spojiť ju aj s filmovým zážitkom môže byť ešte lepšie.

Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová.
Bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová Husárová.
+12Moderátorka Lucia Forman Habancová.

Posledné mesiace sa v spoločnosti čoraz častejšie objavuje niekdajšia hviezda Superstar Martina Schindlerová. Prišla si pozrieť aj filmovú Colette a zhodou okolností sa aj slovenskí fotografi mohli vrátiť na chvíľu späť v čase. Garde v kine jej totiž robil bývalý kolega a kamarát Miro Jaroš. Od ich spoločného účinkovania v speváckej súťaži uplynie tento rok v októbri 15 rokov. Kým Schindlerová od spevu ustúpila, jej kolega sa stal veľkou hviezdou medzi najmenšími poslucháčmi.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Foto: KATARINA HARSANYOVA
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Do kina si odskočila od svojho pármesačného potomka aj herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová. Tentoraz bez partnera Tonyho Poruchu. Ktohovie, možno práve on mal na starosti ich spoločnú ratolesť, ktorá prišla na svet v novembri minulého roka.

Filmovú premiéru si nenechali ujsť ani bývalé víťazky súťaže krásy Miss Slovensko. Veronika Vágnerová, kedysi Husárová a tiež súčasná riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková, ktorá stavili na odvážny styling. Prvá s ultrakratučkými šortkami, druhá zase s odhaleným bruchom v kombinácii od Versace.

Na premiére filmu Colette sa zúčastnila aj... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Na premiére filmu Colette sa zúčastnila aj Lucia Hablovičová, ktorá priviedla aj svoju mamu. Na premiére filmu Colette sa zúčastnila aj Lucia Hablovičová, ktorá priviedla aj svoju mamu.

Medzi pozvanými nechýbali ani ďalšie známe dámy ako Lucia Hablovičová, Lucia Wirthová či herečka Bibiána Ondrejková. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Karolína Chomisteková #Keira Knightley #Colette #Miro Jaroš #Dáša Mamba Šarközyová #Martina Schindlerová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...