Vojvodkyňa za výčapom? Kate čapovala pivo, ale v šatách za 1600 eur!

Toto je dôvod, prečo britská verejnosť naozaj zbožňuje vojvodkyňu Kate. Je srdečná, pôsobí bezprostredne a nezľakne sa žiadnej výzvy. Predviedla to aj počas oficiálnej návštevy Írska.

28.02.2019 13:33
debata
Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V... Foto: Reuters, POOL
Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V Belfaste si to v rámci svojho programu vyskúšal slávny manželský pár - princ William a jeho manželka Catherine. Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V Belfaste si to v rámci svojho programu vyskúšal slávny manželský pár - princ William a jeho manželka Catherine.

O tom, že manželský pár William a Kate zavítali do Belfastu v Severnom Írsku, sme informovali už v stredu. Trojnásobná mama zaujala na prvý pohľad, keď sa v jasnočervenom dvojradovom kabáte zvítala so zástupcami verejnosti a následne si zahrala futbal s malými talentovanými futbalistkami. To však zďaleka nebolo na stredajší program všetko.

Vojvodkyňa Catherine si na seba obliekla...
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa...
+14Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V...

O pár hodín neskôr pozvali zástupcov britskej kráľovskej rodiny do známej hudobnej siene Empire Music Hall, kde sa okrem kultúrneho programu zúčastnili aj na činnosti pre Írov pomerne typickej. Áno, čapovalo sa pivo!

Pípy sa nebála chytiť ani usmiata Kate, ktorá načapovala veľký litrový pohár obľúbeného alkoholického nápoja. Momenty, keď sa jej podarilo vlastný krígeľ ozdobiť ukážkovou penou, vraj lepšou než v prípade jej manžela, fotografi cvakali ako besní.

Vojvodkyňa z Cambridge Catherine a jej manžel... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa z Cambridge Catherine a jej manžel princ William navštívili v Belfaste Empire Music Hall. Catherine si na seba obliekla lurexové šaty značky Missoni. Vojvodkyňa z Cambridge Catherine a jej manžel princ William navštívili v Belfaste Empire Music Hall. Catherine si na seba obliekla lurexové šaty značky Missoni.

Ako výčapníčka by sa údajne členka britskej kráľovskej rodiny určite uživila, tvrdili pre lokálne médiá hostitelia. Médiá si však opäť všimli aj príťažlivý módny štýl „pani krčmárky“. Vojvodkyňa si na seba obliekla lurexové šaty z dielne talianskej značky Missoni, ktorých cena je 1620 eur. Pepermintový odtieň a jemný lesk s plisé detailmi na štíhlej a vysokej figúre nositeľky fungovali na jednotku.

Program kráľovského páru má množstvo zastávok aj počas nasledujúceho dňa. Určite to bude opäť inšpirácia najmä pre fanúšičky módneho štýlu 39-ročnej brunetky.

VIDEO: Pozrite si módny štýl švagrinej Kate, vojvodkyne Meghan
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #Kate #návšteva #pivo #vojvodkyňa Catherine #výčap #Missoni

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...