Kráska z Captain Marvel na premiére! Zvodná v róbe, na pľaci drsná

Do kín sa už chystá ďalšia očakávaná "marvelovka". Tentoraz s daným slovíčkom priamo v názve. V stredu večer mal v Londýne premiéru film Captain Marvel.

01.03.2019 13:31
debata
Na snímke americká herečka Brie Larson (postava... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Herečka Brie Larson v kreácii Valentino Haute Couture na premiére filmu Captain Marvel. Na snímke americká herečka Brie Larson (postava Carol Danversovej alias Captaina Marvela) prichádza na premiéru akčného sci-fi filmu Captain Marvel.

Novinka z komiksového žánru, ktorú s napätím očakávajú mnohí fanúšikovia, postavila do centra pozornosti ženskú hrdinku. Tvorcovia do postavy obsadili držiteľku Oscara Brie Larsonovú. Sekunduje jej Samuel L. Jackson, ktorý stvárnil známeho agenta Nicka Furyho z organizácie S.H.I.E.L.D., ktorý sa objavil vo viacerých filmoch z marvelovského univerza.

Herečka Brie Larson pózuje fotografom na...
Britský herec Jude Law (postava Yon-Rogga)...
+4Americký herec Samuel L. Jackson (postava...

Ako prezradila Larson pre magazín Entertainment Weekly, práve ona sa postarala o to, aby sa Jackson stal jej partnerom. Priatelia sa totiž aj v súkromí, účinkovali spolu napríklad vo filme Kong.

„V Marveli sa ma pýtali, či je niekto, s kým by som ten film chcela fakt robiť. A ja som im na to odvetila, že by som chcela môjho kamoša,“ vysvetlila Larson, ktorá vraj od ostrieľaného veterána marveloviek nedostala žiadnu cennú radu. „Akurát, že si to mám celé užiť a zabaviť sa pri tom,“ dodala herečka. Potvrdila, že pre film absolvovala skutočne tvrdý tréning a náročnú fyzickú prípravu.

Na londýnskej premiére bola neprehliadnuteľná v modrej kreácii Valentino Haute Couture. Okrem nej však medzi pozvanými hosťami žiarila aj herečka Gemma Chan či herec Jude Law. A nechýbal ani spomenutý Samuel L. Jackson.

Do slovenských kín príde novinka Captain Marvel vo štvrtok 7. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Marvel #Samuel L. Jackson #Brie Larson #Captain Marvel

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...