Kráľovná v koži! Letizia v Madride pritiahla pozornosť, také šaty by ste nečakali

Jej odevný štýl je elegantný a veľmi distingvovaný. Zvyčajne sa však drží mantinelov svojho postavenia. Aj preto španielska kráľovná Letizia vo štvrtok v Madride vyslovene prekvapila.

02.03.2019 12:00
debata
Španielska kráľovná Letizia na návšteve výstavy... Foto: Profimedia
Španielska kráľovná Letizia na návšteve výstavy International Contemporary Art Fair ARCO v Madride. Španielska kráľovná Letizia na návšteve výstavy International Contemporary Art Fair ARCO v Madride.

Na otvorenie výstavy, kde ju sprevádzal aj manžel – kráľ Felipe VI, sa 46-ročná matka dvoch dcér vybrala v netradične odvážnych šatách z umelej čiernej kože. Čierny model mierne voľného strihu prepásaný v drieku opaskom bol skutočným vybočením z cestičiek kráľovského odievania. Všimli si to okamžite módne magazíny aj fanúšikovia na internete.

Kráľovná Letizia, ktorá je vraj veľkou obdivovateľkou moderného umenia, si zvolila tieto šaty, aby ukázala, že nie je len tradičnou členkou šľachtickej triedy. Je pravdou, že v minulosti vraj bola tiež odvážnejšie a experimentálnejšia v obliekaní – zmenil to však jej titul a manželstvo so španielskym následníkom trónu a súčasným kráľom.

Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka,... Foto: Reuters, POOL
Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka, kráľovná Letizia Španielsky kráľ Felipe a jeho manželka, kráľovná Letizia počas oficiálnej návštevy peruánskeho prezidenta v Madride.

Bývalá televízna moderátorka patrí v Európe medzi najobdivovanejšie členky kráľovských rodín. Jej tvár a jednotlivé verejné vystúpenia však nie sú také monitorované ako v prípade dvojice britských vojvodkýň z Veľkej Británie, manželiek princa Williama a princa Harryho.

Aj tie sa v uplynulých dňoch zúčastnili na oficiálnych aktivitách. Kým vojvodkyňa Meghan navštívila s manželom Harrym Maroko, jej švagriná Kate zavítala s partnerom Williamom do Severného Írska. Viac nájdete v odkazoch pod článkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #madrid #koza #prekvapenie #kráľovná Letizia

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...