Krásna Kate Beckinsale na premiére: Kam sa podel mladý milenec?

Posledné mesiace pútala pozornosť najmä svojím súkromným životom a údajnými románikmi s omnoho mladšími partnermi. Herečka Kate Beckinsale sa však činí aj profesionálne.

03.03.2019 00:00
Herečka Kate Beckinsale na premiére seriálu The... Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale na premiére seriálu The Widow v New Yorku.
debata

Štyridsaťpäťročná brunetka sa objavila v piatok podvečer na slávnostnej premiére nového projektu The Widow (Vdova). Ide o novinku z dielne Amazon a Beckinsale sa znovu upísala mysterióznemu žán­ru.

Na piatkovej premiére sa herečka objavila v čiernej kreácii Giambattista Valli a na obdiv vystavila svoj vystužený dekolt aj štíhle nohy. Hoci tentoraz šaty neboli také odhaľujúce, na aké v jej prípade býva verejnosť zvyknutá, stále pôsobila odvážne a jemne provokatívne.

Herečka Kate Beckinsale na premiére seriálu The... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Kate Beckinsale na premiére seriálu The Widow v New Yorku. Herečka Kate Beckinsale na premiére seriálu The Widow v New Yorku.

To sa jej podarilo aj počas nedávnej párty magazínu Vanity Fair, ktorá sa konala po vyhlásení Oscarov. Herečka, opäť oblečená do kreácie Giambattista Valli, odhalila nohy a strúhala pred objektívmi žiarivé úsmevy.

Po jej boku však chýbal údajný priateľ, mladý herec a komik Pete Davidson, ktorý má byť jej novým partnerom. Niekdajší milenec speváčky Ariany Grandeovej sa prvýkrát objavil po boku herečky, ktorá by mohla byť jeho matkou, na párty po vyhlásení Zlatých glóbusov.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #milenec #Kate Beckinsale #Giambattista Valli

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...