Čomu dáte body? Odvahe či francúzskemu šarmu 60-ničky Chantal Poullainovej?

Na veľkolepej premiére snímky Sklenená izba, ktorá vznikla na motívy knihy Simona Mawera, sa v brnianskom kine Scala zišlo množstvo slávnych dám.

14.03.2019 14:00
debata

Po červenom koberci sa prešli nielen herečky, ktoré si v snímke zahrali, ale aj tie, ktoré boli na novinku režiséra Juliusa Ševčíka zvedavé. Hlavnou hviezdou premiéry bola bezpochyby holandská herečka Carice van Houten.

Carice van Houten na premiére filmu Sklenená... Foto: Garfield Film
Carice van Houten Carice van Houten na premiére filmu Sklenená izba v Brne.

Premiéru si však vychutnala aj francúzska rodáčka, herečka Chantal Poullain. Tá v Brne sprevádzala svojho syna, Vladimíra Polívku, ktorý si v Sklenej izbe zahral jednu z rolí. 62-ročná Poullain sa do objektívov usmievala v obklopení mladých hercov, okrem syna jej spoločnosť robil aj kolega Martin Hofmann.

Zľava: Vladimír Polívka, Chantal Poullain,... Foto: Garfield Film
Zľava: Vladimír Polívka, Chantal Poullain, Martin Hofmann Zľava: Vladimír Polívka, Chantal Poullain, Martin Hofmann na premiére filmu Sklenená izba v Brne.

Pred objektívmi predviedla naplno svoj francúzsky šarm, vďaka ktorému stále patrí k najkrajším dámam českého šoubiznisu. Mladistvý účes rodáčky z Marseille, kedy jej ofina padala do čela a rovné vlasy si nechala rozpustené, jej takisto pridali na atraktívnosti, rovnako ako príjemný mejkap doplnený výrazným červeným rúžom.

Jana Plodková na premiére filmu Sklenená izba v... Foto: Garfield Film
Jana Plodková Jana Plodková na premiére filmu Sklenená izba v Brne.

Syn Vladimír, ktorý si v snímke zahral, pochádza z jej manželstva s hercom Bolekom Polívkom. Ten si peknú Francúzku zobral za manželku v roku 1987 potom, čo sa s ňou zoznámil počas zahraničného turné. V manželstve vydržali do roku 2002, kedy sa rozviedli.

Alexandra Borbély na premiére filmu Sklenená... Foto: Garfield Film
Alexandra Borbély Alexandra Borbély na premiére filmu Sklenená izba v Brne.

Na červenom koberci zaujala aj ďalšia česká hviezda, Jana Plodková. 37-ročná hviezda si v Sklenej izbe zahrala jednu z hlavných ženských rolí a o pozornosť fotografov sa nenechala obrať ani na červenom koberci v Brne, kedy obliekla lesklý model s výrazným výstrihom, ktorý štedro odhaľoval jej dekolt.

 Carice van Houten na premiére filmu Sklenená...
Alexandra Borbély na premiére filmu Sklenená...
+7Zľava: Producent Rudolf Biermann a Jan Hřebejk...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Plodková #Chantal Poullain #Sklenená izba

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...