Sexy mama Hudson hrdo predvádza figúru! Toto dosiahla od pôrodu

V decembri prekvapila herečka Kate Hudson, keď sa zapojila do programu na chudnutie a stala sa dokonca jeho ambasádorkou. Ale úsilie sa zjavne zúročilo.

19.03.2019 11:15
debata
Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily Front Row's Fashion Los Angeles Awards. Herečka Kate Hudson na vyhlásení cien Daily Front Row's Fashion Los Angeles Awards.

Blondínka, ktorá v októbri priviedla na svet svoje tretie dieťa, sa objavila počas nedeľňajšieho večera na vyhlásení cien Daily Front Row Fashion Los Angeles Awards. A hoci bola zahalená od hlavy po päty do červených šiat, predviedla v nich príťažlivú a súmernú figúru.

Hudsonovej snaha o pevnejšie telo a návrat k štíhlejšej postave nie je v Hollywoode vlastne nič výnimočné – dcéra Goldie Hawnovej však je na svoju snahu a výsledky patrične hrdá. Priznala sa totiž, že po pôrode troch detí je všetko pre ženské telo náročnejšie a vôbec to nejde tak ľahko ako kedysi.

V apríli oslávi hrdinka z hollywoodskych komédií okrúhle 40. narodeniny. Práve na nedeľňajšej akcii novinárom prezradila, že vlastne nič prezradiť neplánuje. „Bude to zábava. Ale sľubujem vám, že sa o tom nič nedozviete,“ vyhlásila herečka a zároveň aj držiteľka ocenenia Podnikateľka roka.

To v nedeľu večer získala za svoju aktivitu v rámci vlastnej športovej odevnej línie Fabletics.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Kate Hudson #chudnutie #postava

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...