LOVEnie štýlu na premiére: Šelma Geislerová, Evelyn sa nezľakla výraznej farby!

Aj do slovenských kín vstúpi vo štvrtok novinka pod názvom LOVEnie. Romantická komédia s humornými prvkami mala premiéru v pondelok večer v Prahe.

19.03.2019 15:27
debata
Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry... Foto: Profimedia
Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry filmu LOVEnie. Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry filmu LOVEnie.

Okrem hlavnej českej hrdinky v podaní Ester Geislerovej nechýbala v pražskom kine Anděl ani slovenská herečka a komička Evelyn Kramerová. Tej totiž režisér Karel Janák, známy najmä svojimi Snouboarďákmi, zveril rolu najlepšej kamarátky hlavnej hrdinky.

Na plátne si spolu užili vraj veľa humorných situácií. V pondelok večer pred objektívmi médií to však už bola slávnostná premiérová nálada, ktorú spoločne absolvovali obe herečky.

Herečka a komička Eva Evelyn Kramerová na... Foto: Profimedia
Herečka a komička Eva Evelyn Kramerová na premiére filmu LOVEnie. Herečka a komička Eva Evelyn Kramerová na premiére filmu LOVEnie.

Kým najmladšia členka rodiny Geislerovcov zavítala do kina v trendových šatách s potlačou hadej kože, jej slovenská kolegyňa stavila na čiernu klasiku puzdrových šiat doplnenú pomerne výrazným zeleným sakom. Celkový dojem bol však možno až príliš oficiálny.

Na premiére, samozrejme, nechýbal ani herec Jakub Prachař, ktorý si vo filme strihol jednu z hlavných mužských úloh. Zaujímavosťou tiež je, že vo filme si zahrala aj jeho svokra – herečka Veronika Žilková, ktorá je matkou Prachařovej manželky Agáty Hanychovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Ester Geislerova #Eva Evelyn Kramerová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...