Provokatérky miluje: Štvrtá manželka Tommyho Lee na premiére - to je šupa!

Nezapreli sa! Hudobník Tommy Lee mal vždy slabosť pre dámy, ktoré rady provokujú. A výnimkou nie je ani jeho štvrtá manželka. Na nedávnej premiére novinky The Dirt to potvrdila celkom jasne.

22.03.2019 00:00
debata
Americký hudobník a zakladateľ skupiny Mötley... Foto: TASR/AP, Richard Shotwell
Americký hudobník a zakladateľ skupiny Mötley Crüe Tommy Lee a jeho manželka Brittany Furlan na premiére hudobného filmu The Dirt. Americký hudobník a zakladateľ skupiny Mötley Crüe Tommy Lee a jeho manželka Brittany Furlan na premiére hudobného filmu The Dirt.

Dvojica sa objavila na premietaní projektu z produkcie televízie Netflix a usmievavý, hoci už unaveno pôsobiaci Tommy Lee zaujal práve svojou nežnejšou polovičkou.

Herečka Brittany Furlan sa objavila pred objektívmi v čiernej kombinácii saka a puzdrovej sukne. Pod rozopnutým vrchným dielom mala skrátený top, ktorý výdatne odhaľoval jej kypré ženské proporcie. Prekvapila aj vynovenou farbou vlasov a kratším účesom. Ešte v čase neočakávanej svadby pred vyše mesiacom bola totiž úplnou brunetkou.

Furlan síce nie je možno známa európskemu fanúšikovi, v USA je však jej status podobne celebritný ako v prípade jej manžela. Na Instagrame ju sleduje 2,6 milióna ľudí a zároveň má na konte aj vlastnú komediálnu šou či videoprogram na portáli Vine.

Jej manžel Tommy Lee, vlastným menom Thomas Lee Bass, patrí k zakladateľom kapely Mötley Crüe, ktorá vznikla v roku 1981 a ponúkla deväť štúdioviek. Furlan je v poradí už jeho štvrtou manželkou. V minulosti boli jeho manželkami Elaine Starchuk, Heather Locklear a Pamela Anderson, s ktorou má dvoch synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #provokácia #Tommy Lee #sexy #Brittany Furlan

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...