Toto je nebezpečný štýl, vážení! Oscarová diva na premiére s ostňami

Aj do slovenských kín príde budúci týždeň nový horor My. Snímka pod taktovkou režiséra Jordana Peela, ktorý má na konte aj oceňovaný a úspešný film Uteč!, ponúkla priestor aj Lupite Nyong'o.

22.03.2019 11:17
debata
Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru hororu My obliekla kreáciu vybíjanú ostnatými kovovými nitmi z dielne značky Balmain.

Herečka, ktorá má na konte Oscara za výkon vo filme 12 rokov otrokom, je asi najväčším lákadlom pre médiá a potvrdilo sa to aj na nedávnej newyorskej premiére. Lupita dorazila na premietanie hororovej novinky a od prvého momentu bola obletovaná novinármi aj fotografmi.

Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru hororu My...
Herec Winston Duke pózuje pri plagáte k hororu...
+3Herečka Shahadi Wright Joseph na premiére filmu...

Nyong'o má v Hollywoode povesť štýlovej dámy, ktorá sa nebojí experimentovať so svojím štýlom. Na premiéru My sa obliekla doslova tematicky. Biely model košeľových šiat, na ktorých mala oblečený priehľadný plastový plášť vybíjaný ostňami jej zapožičala značka Balmain.

„Nebezpečný“ outfit celkom jasne odkazoval na dej filmu, v ktorom sa štvorčlenná rodina stretne s neuveriteľnou nočnou morou – zosobnením svojich zlých „ja“.

zväčšiť Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru hororu Us obliekla kreáciu vybíjanú ostnatými kovovými nitmi z dielne značky Balmain. Herečka Lupita Nyong'o si na premiéru hororu Us obliekla kreáciu vybíjanú ostnatými kovovými nitmi z dielne značky Balmain.

Prvé kritiky na horor Jordana Peela, ktorého Uteč! radia kritici medzi najlepšie horory posledných rokov, sú viac než ospevné. Mnohí recenzenti drukujú práve 36-ročnej Nyong'o, ktorá údajne „podáva jeden z najfascinujú­cejších výkonov, aké ste kedy videli v hororovom žánri“. Nuž, treba vidieť. Do slovenských kín prichádzajú My budúci štvrtok 28. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Balmain #horor #Lupita Nyong'o #My

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...