Zranené srdcia? Müllerová, Dubasová či Husárová si ich ujsť nenechali

Britská herečka Keira Knightley rozhodne nezaháľa. Do slovenských kín prišiel za posledný mesiac už druhý film, v ktorom účinkuje. Po Colette to sú Zranené srdcia. Prišli si ich pozrieť aj známe tváre.

22.03.2019 15:39
debata
Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová. Foto: CinemArt
Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová. Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová.

Na premiéru vzťahovej drámy z obdobia po druhej svetovej vojne sa prišli pozrieť napríklad bývalé kráľovné krásy Veronika Vágnerová Husárová či jej kolegyňa Kristína Krajčírová. Pozornosť patrila aj moderátorke Soni Müllerovej, ktorá už tradične pútala pozornosť aj svojím outfitom.

Obliekla si kabát s výrazným leopardím vzorom a predviedla tak jeden z horúcich trendov aktuálnej jarnej sezóny – zvieracie potlače. Podobne volila aj slovenská speváčka Beáta Dubasová, ktorá si na premiéru Zranených sŕdc vzala sukňu s výraznou potlačou hadej kože.

Veronika Vágnerová Husárová pózuje pri plagáte...
Na premiéru filmu Zranené srdcia prišla aj...
+4Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová.

Medzi pozvanými nechýbal ani herec Marek Majeský, ktorý je veľkým filmovým fanúšikom a k tomu istému vedie aj svoje ratolesti. V kine ho často vídať na premiérach animovaných rozprávok, ale aj filmových noviniek.

Zranené srdcia prídu so kín budúci vo štvrtok. Od tohto štvrtka sa však v slovenských kinách tiež objavilo niekoľko noviniek – dokonca z domácej, slovenskej a českej, produkcie. Ide o snímky LOVEnie režiséra Karla Janáka či Dobrá je smrť režiséra Tomáša Krupu – filmu, ktorý vznikol v koprodukcii Slovenska, Česka, Rakúska a Francúzska.

Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky... Foto: CinemArt
Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky Zranené srdcia. Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky Zranené srdcia.

Zranené srdcia

Povojnové Nemecko v roku 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) prichádza v zime do zničeného Hamburgu, aby sa stretla so svojím manželom Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkom, ktorý je poverený obnovou rozbombardovaného mesta. Vo chvíli keď sa vydávajú do svojho nového domova, Rachel je prekvapená rozhodnutím, ktoré Lewis urobil – dom budú obývať s jeho predchádzajúcim vlastníkom, nemeckým vdovcom (Alexander Skarsgård) a jeho problematickou dcérou. V tejto napätej atmosfére, nepriateľstvo a smútok vystrieda vášeň a zrada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Keira Knightley #Soňa Müllerová #Veronika Vágnerová Husárová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...