Českí herci sa pýšili krásnymi dcérami: Toto sú poklady Havelku a Dvořáka!

Na víkendovom vyhlásení filmových cien Český lev sa neobjavili len známe páry, ale aj niekoľko rodinných tandemov. Zaujali nepochybne aj krásne dcéry známych otcov.

25.03.2019 10:00
debata
Herec a režisér Ondřej Havelka a jeho dcéra... Foto: Profimedia
Herec a režisér Ondřej Havelka a jeho dcéra Rozálie Havelková. Herec a režisér Ondřej Havelka a jeho dcéra Rozálie Havelková.

V tomto prípade pozornosť patrila určite Rozálii Havelkovej, ratolesti českého hudobníka, herca a po novom už aj režiséra Ondřeja Havelku. Šesťdesiatšty­riročný Havelka triumfoval so svojím debutom Hastrman, keď si v jednotlivých kategóriach film odniesol štyri sošky. A pôvabná dcéra, ktorá je tiež herečkou, s otcom triumf hrdo oslavovala.

Herečka Jitka Schneiderová v pastelovej kreácii...
Herečka Jana Plodková v kreácii Vivienne...
+5Slovenská influencerka a módna dizajnérka Vanda...

Medzi pozvanými sa objavil aj herec Jiří Dvořák, ktorý len pred pár mesiacmi zaujal v tanečnej súťaži Českej televízie Stardance a diváci ho poznajú aj ako čerta Uriáša z rozprávkovej série Anjel Pána.

V českom šoubiznise je tiež dobre známe, že Dvořák bol v minulosti manželom Barbory Munzarovej, dcéry známeho hereckého páru Jany Hlaváčovej a Luďka Munzara. Dvojica sa síce rozišla, ale má spolu dcéru Annu a bola to opäť práve ona, kto na filmovom galavečere sprevádzal známeho otca.

Herec Jiří Dvořák prišiel na vyhlásenie cien... Foto: Profimedia
Herec Jiří Dvořák prišiel na vyhlásenie cien Český lev s dcérou Annou Dvořákovou. Herec Jiří Dvořák prišiel na vyhlásenie cien Český lev s dcérou Annou Dvořákovou.

Sedemnásťročná Anna Dvořáková v striebornej večernej kreácii vyzerala veľmi pôvabne a pózovanie pred objektívmi si spokojne užívala.

V českom filme je rodinných tandemov či skupiniek, ktoré sú prepojené rodinnými väzbami, viacero. Platí to napríklad aj pre herečku Jenovéfu Bokovú, ktorá sa pred objektívmi predvádzala so sestrou Kristýnou Liškou Bokovou.

Medzi pozvanými bola aj herečka Alena Mihulová s dcérou Katarínou, ktorá si priviedla aj svoju životnú partnerku. A rodinné duo malo zastúpenie aj „po slovensky“. Na Levoch sa spoločne totiž objavili otec a dcéra Andy a Wanda Hrycovci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #film #Český lev #galavečer #Jiří Dvořák #Ondřej Havelka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...