Mladý Slovák získal prestížnu cenu: Milujú ho milióny amerických detí!

Víkendové dianie v Los Angeles patrilo hviezdam tých najmladších divákov. A div sa svete, ocenenia od nich sa dočkal aj slovenský rodák!

25.03.2019 14:35
debata (4)
Youtuber a influencer David Dobrik pred... Foto: Profimedia
Youtuber a influencer David Dobrik pred vyhlásením cien Kids Choice Awards 2019. Youtuber a influencer David Dobrik pred vyhlásením cien Kids Choice Awards 2019.

Na sobotňajšom vyhlásení cien Kids Choice Awards 2019, pod ktorým je podpísaná televízia Nickelodeon, sa jedna z trofejí slávnostného popoludnia ušla aj Davidovi Dobrikovi (Dávid Dobrík), rodákovi z Košíc, ktorý od šiestich rokov žije s celou rodinou v USA. Jeho rodina sa presťahovala z východného Slovenska do Chicaga.

Speváčka a herečka Janelle Monae v kreácii...
Herec Jason Sudeikis na vyhlásení cien...
+14Youtuber a influencer David Dobrik pred...

Už v čase tínedžerského veku sa z Dobríka stala senzácia na Youtube – vloger, ktorý začal nakrúcať vtipné videá a dokázal svojou tvorbou osloviť naozaj milióny. Len pre zaujímavosť, jeho youtubeový kanál má bezmála 11,6 milióna odberateľov, čo je vlastne viac ako dvojnásobok obyvateľov Slovenska. Na Instagrame sleduje Dobríka 7,2 milióna internetových užívateľov a video jeho rozchodu s inou populárnou youtuberkou Lizou Koshy sa minulý rok zaradilo medzi najsledovanejšie nehudobné videá Youtube. Má neuveriteľných 51 miliónov pozretí.

Dobrík, ktorý už niekoľko rokov žije a pracuje v Los Angeles, si na vyhlásení cien prevzal cenu Favourite Social Star a dokonca si pre ňu prišiel osobne. Jeho meno vyhlásila herečka Kiernan Shipka a Josh Peck. Poďakoval sa rodine aj Joshovi Peckovi, inému známemu vlogerovi. Dočkal sa aj toho, čo je už tradičnou súčasťou vyhlásenia cien Kids Choice Awards – záplavy zeleného slizu, ktorú na vybraných víťazov nechávajú spustiť diváci v spolupráci s produkciou.

V zelenej zmesi skončili počas soboty napríklad aj herci Chris Pratt, Will Smith a Adam Sandler. Na slávnostnom ceremoniáli sa okrem týchto veľkých hollywoodskych hviezd objavilo aj množstvo tvárí z úspešných tínedžerských projektov či tvorby stanice Nickelodeon.

Napríklad štvorica herečiek zo seriálu Fuller House si prišla pre najlepšiu seriálovú cenu a vyjadrila nepriamu podporu svojej kolegyni Lori Loughlinovej, ktorú nedávno obžalovali pre škandál s úplatkami v rámci prijímania detí bohatých a vplyvných rodičov na prestížne americké univerzity.

Mimochodom aj samotný Dobrík sa nedávno zastal Loughlinovej dcéry Olivie Jade, ktorej sa škandál týka práve tým, že sa na školu dostala cez úplatky. Jade je slávna beauty blogerka a pre škandál prišla o niekoľko kľúčových spoluprác. „Je to dobré a bystré dievča. Myslím si, že bude v pohode,“ uviedol Dobrík pre médiá ešte pred niekoľkými dňami.

Na akcii sa objavili aj speváčky Janelle Monae a Jennifer Hudson či dídžej Khaled s rodinkou. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #YouTube #triumf #Kids Choice Awards #David Dobrík #sliz

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...