Costner do Madridu manželku nezobral! Spoločnosť mu robila krásna Ivana

Držiteľ Oscara, herec Kevin Costner, má svoje roky najväčšej slávy síce už za sebou, očariť ženské publikum však dokáže stále.

27.03.2019 10:00
debata

Aj napriek pribúdajúcemu veku je z neho stále šarmantný sympaťák. V januári oslávil 64. narodeniny a aktuálne sa ukázal na premiére filmovej novinky s názvom The Highwaymen, pod ktorú je podpísaný Netflix. V krimi dráme si spolu s Kostnerom zahrali aj ďalšie hviezdy ako Woody Harrelson, Kathy Bates či Kim Dickens, na červenom koberci sa však zo spomínanej hereckej zostavy usmieval len Costner.

Herec  Kevin Costner na premiére filmu... Foto: Reuters, SERGIO PEREZ
Kevin Costner Herec Kevin Costner na premiére filmu "The Highwaymen" v Madride.

Niekdajší osobný strážka Whitney Houstonovej z rovnomenného filmu (1992) tento raz nemal po svojom boku manželku, Christine Baumgartner, ktorá ho veľmi často na podobných podujatiach sprevádza a pred objektívmi fotografov sa nijako neschováva. S modelkou a dizajnérkou Christine Baumgartnerovou sa oscarový herec postavil pred oltár v roku 2004, kedy si povedali áno na ich ranči v Colorade. Párik spoločne vychováva tri deti, okrem toho má herec ďalšie tri deti s predošlou manželkou Cindy.

Španielska herečka Ivana Baquero na premiére... Foto: Profimedia
Ivana Baquero Španielska herečka Ivana Baquero na premiére filmu 'The Highwaymen' v Madride.

Celkom bez ženskej spoločnosti v Madride nebol, na premiére mu robila spoločnosť mladučká španielska herečka Ivana Baquero. Tá s Costnerom pracovala v roku 2009 na filme „The New Daughter“. Z tínedžerky však vyrástla nádherná mladá dáma, ktorá na premiére pritiahla pohľady – nielen slávneho Costnera, ale aj prítomných fotografov. Pekná Španielska má napriek svojmu veku na svojom konte už vyše 20 filmových či televíznych rolí.

Na premiéru zvolila výrazné šaty červenej farby, s ich odtieňom korešpondovala aj jej farba rúžu. Krásna tvár mladej herečky 64-ročného herca bezpochyby očarila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #madrid #Kevin Costner #Ivana Baquero

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...